Hestra 09

Igår så vart vi ju i hestra och åkte skidor med skolan.
Riktigt kul! Bättre än i 6:an och 7:an.

Självklart var jag sen upp till skolan, men jag var tydligen inte ensam om det. Först försökte jag leta efter Emilia, men jag hittade inte henne, så jag hängde med Hampus så länge. Lyckligtvis dök Emilia upp, samt en annan person.
På bussen var vi coola och satte oss långt bak, där fram var det bara trist. Jag hade verkligen hoppats på att han inte skulle sitte i närheten av oss. Men självklart satt han jämte oss. Trevligt trevligt.

Sjävla skidåkningen var mycketbra.
Det enda som var riktigt segt var att behöva vänta så himla länge på att få skidorna, det hade ju varit mycket smidigare med egna grejjor. Bara ta på sig och dra ut i backarna.
Men efter skiduthyrningen var avklarad var det bara fritt fram.
Vi började med barnbacken, fast bara ett åk. Sedan åkte vi allt annat. Vi åkte även puckelpistarna. Jag lyckades självklart ramla i den ena puckelpisten då jag skulle svänja, jag välte liksom. Det måste sett jättekul ut.

Hur som helst.
Lyckad kväll. Kunde faktiskt spana lite på S. han åkte skitbra. Haha.
Nej men, riktigt kul. Är verkligen glad att Emilia följde med.

Halva grejjen med att åka skidor är att vara ful, jag lyckas.
 

Jag <3 Träningsverk

Träningsverk!
Jag gillar faktiskt att ha tränsingsverk, det känns bra att veta att man har gjort något.
Har det både från igår och från i torsdags.

Jag ska ta och rycka upp mig nu tycker Madde. Hon tycker inte jag ska sitta hemma och deppa idag, hon har rätt. Så jag ska sminka mig lite och sedan sticka hem till henne.
Ska skriva om Hestra sedan, det var verkligen värt.

07:09

Skönt.
Behöver inte stressa sådär rysligt mycket som jag hade trott nu på morgonen. Fast i eftermmiddag är en annan sak

13:35 - Skolan slutar
14:00 - Möte med min arbetsgivare
15:30 - Ska vara på skolan igen
16:00 - Bussen avgår

Fast det fixar jag. Ska bara lägga fram allt som behövs i eftermiddag, men jag hittar inte min skidglasögon, vilket stör mig. Jag kan inte åka utan dem.

Träningsverk

Kunde inte bestämma mig över vilken av tröjjorna jag skulle köpa.
Det blev som så att jag köpte båda. En rosa Svea luvtröjja och en randig Lee t-shirt. Tur att båda två var på rea, annars hade jag inte köpt dem.
Efter min jättesnabba shoppingtur stack jag, Emilia och Issa till gymmet. Det känns grymt skönt när man har gjort det och har ont överallt. Det enda är att träningsverken från förra veckan har inte ens släppt ännu, så det lär byggas på ett tag. Härligt! Fast jag hoppas och önskar att det inte är alltför farligt imorgon när vi ska åka skidor!
Jag är stolt över att jag faktiskt har börjat komma igång, idag höll vi på i dryga en och en halv timme.

Beslutsångest

Har fortfarande inte bestämmt mig över vilken tröja jag ska ha.
Fast jag har ju ändå en stund till på mig att fundera.

Svea VS. Lee?

Efter skolan idag åkte jag med Emilia in till stan.                                                                        
Först fikade vi hemma hos henne och sedan gick vi ner
och tittade på kläder. Hon köpte underkläder i massor och
lite annat, själv hittade jag tre jättefina tröjor, varav en var en
 tjocktröjja de andra två var bara t-shirts.
Vet inte riktigt vilken det blir, det står just nu mellan en rosa
Svea tröja och en Lee tröjja, grå randig tror jag. Ska försöka
 bestämma mig tills imorgon.

I skolan hade vi musik, so, svenska, gympa och matte.
Onsdagar är faktiskt helt okej. Gympan idag var skojj, var med Anton,
vi ägde. Och på svenskan försatte vi med att förbereda oss inför
Nationella proven på tisdag. Tre timmar. Jippie. Men jag kommer
antagligen att klara det.

Skola

Inte särskilt pepp på skolan.
Ska ner till bussen om någon minut. Vaknade inte för alls längesedan, så det blev att slänga på mig första bästa kläder som jag hittade och sedan sätta upp håret. Jag burkar aldrig ha uppsatt hår i skolan.

The Strangers

Har precis sett en jättebra med jätteläbbig film, tror den hette The Strangers.
Riktigt bra faktiskt.
Ögonen går i kors på mig, så nu går jag och lägger mig. Har svenska lektion imorgon, måste vara lite mer allert då.

Kär i The Killers

Jag har gått och blivit kär i The Killers.
Dem är verkligen störtsköna. Det är dem samt Coldplay som gäller nu.
Ska snart ner till bussen, ska åka och spela gitarr. Egentligen har jag inte någon lust alls, men när jag väl är där blir det skojj. Men just det att behöva ge sig ut i kylan igen är inte särskilt lockande.

Halmstad nya Forks?

Som vanligt är värdet grått och trist i Halmstad.
Börjar bli riktigt trött på det. Inte nog med att man inte kan vistat utomhus blir jag så himla trött och seg. Jag börjar undra om jag verkligen inte bor i Forks på heltid.
I skolan idag har inte hänt något särskilt. Undra om detta blir ännu en tråkig vecka eller om det kanske blir lite action. En sak som är action är att gymnasievalet ska vara inne senast på fredag. Varför förstår jag inte riktigt, först säger dem den 1 februari sedan den 26 januari och nu senast fredag.
Jag ska nog återgå till att inte göra någonting nu. Action.

Twilight

Sitter och ser på Twilight, igen.
Har ju bara sett den tre gånger denna helgen så en gång till skadar ingen. Jag ser fram emot när den kommer på DVD, jag ska boka den redan nu så jag säkert får den.


Att inte göra något alls

Min dag har gått ut på att inte göra något alls.
Jag har bara legat i sängen och tittat på filmer. Först Twilight, som jag såg igårnatt också får inte nog av den, och sedan Säg att du älskar mig.
Säg att du älskar mig var verkligen gripande, den handlar om en tjej som blir våldtagen. Först tänkte jag "vilken kass film, vilket waste", men när man tänker efter är den verkligen riktigt sorglig.
Nu tror jag att jag ska återgå till att inte göra något alls. Kanske ska se en till film eller något. Antagligen blir det Twilight igen, haha.

Heeelsingborg i regn

Igår åkte vi ju ner till Helsingborg.
Först gick vi en runda på stan, jag hittade faktiskt inte sådär jättemycket, men jag köpte ett par jeantights, ett vanligt linne, ögonfrans böjjare och en masscara. Jag ska ju ändå till Göteborg med Madde snart så jag får spara lite pengar tills dess också.
Mamma hittade en jättefin blus/tröjja men hon köpte den aldrig. Jag förstår itne varför, den var ju fin, och nu idag ångrar hon sig. Ovanligt.

Sedan helt utan vidare började det regna. Inte så jättekul, vi satte oss på ett fik och åt lunch.


På Ikea köpte jag nya ljus som luktar vanilj och laktrist och två hyllor till mitt badrum.
Jag gillar verkligen Ikea, då får jag ännu mer lust att flytta hemmifrån och inreda precis så som jag vill ha det. Jag skulle kunna flytta upp till Kungsholmsstrand 185.

 


Inget Göteborg

Det blir tyvär inget Göteborg idag.
Det är för kasst väder, i stället ska vi ner till Helsingborg. Förste ikea sedan åker vi in till stan och fikar och shoppar lite. Mysigt.

Lägenheten

Försökte lägga upp lånade bilder från min drömlägenhet. Men det ville inte.
Ska förska senare! Den är verkligen WOW.

Katttant som inte städar...

Det blåser verkligen jättemycket ute.
Undra när taket blåser bort. För tillfället sitter jag och tittar runt lite på lägenheter. Har hittat min/mina drömlägen. Kungholms Strand 185. Riktigt fint, jag vill verkligen ha den. Sitter också och planerar min framtid så som jag vill ha det, men man vet ju aldrig vad som händer. Jag kanske blir en ensam tant som köper en massa katter och aldrig städar, vem vet.
Tror nog att jag ska lägga mig nu. Ska kanske upp tidigt imorgon beroende på vädret och om jag ska uppom Göteborg eller Helsingborg.

Storm?!

Direkt idag när jag kom hem ifrån skolan bytte jag om till myskläder.
Sedan hällde jag upp godis i en skål och glass i en, och tände massa ljus. Och tittade på Sex and The city ändå tills nu. Fast till mesta dels sov jag, var verkligen jättetrött efter denna veckan.
Har gått upp tidigt nästan varje morgon.

Egentligen skulle jag åkt till göteborg imorgn för att shoppa.
Men får se hur det blir med det. Enligt vädret ska det blå SNÖSTORM. Hoppas verkligen inte det stämmer, hade verkligen sett fram emot att åka upp en sväng till göteborg, men som sagt vädermänniskorna kan ju ha fel!

07:19

Har sprungit runt och lyssnat på Coldplay sedan 06:19 imorse.
Det har verkat uppskattas väldigt mycket, hehe. Nu ska jag iväg till skolan och sedan när jag kommer hem igen är det helg!
Jag hade tänkt göra engelskan igår, men jag somnade. Hoppas jag hinner göra den i skolan.

Tidiga morgonar

Jag är ordentligt trött.
Det har varit en lång dag och ännu en väntar imorgon. Fast jag kan glädja mig åt att det är sista gången på denna veckan då jag tvingas gå upp 06:19. För sedan är det ju helg.
Jag har faktiskt tänkt gå och lägga mig, men nu helt plötsligt kom jag på att vi har engelska läxa. Som jag inte har gjort. Jippie. Får väl fixa den lite snabbt, sedan ska jag läsa Twilight.

22 januari

Hemkunskap, engelska och svenska.
På Hemkunskapen gjorde jag och Tove bullar, som till min förvåning blev riktigt bra. Förhoppningsvis tyckte Birgitta också det, jag känner att jag verkligen måste få upp mitt HKK betyg. Just nu har jag bara G.
Vi gjorde Nationella muntliga delen på svenska. Det är faktiskt inte så jättesvårt, men den texten vi hade idag var riktigt klurig. Emilia och jag satt som två levande frågeteckan.

Efter skolan idag så bar det av tilll gymmet. Vi hade nämnligen fått ledigt från projekttiden, men då skulle vi träna i en timme.
Men Emilia, Issa och jag körde på i drygt två och en halv timme. Jag är faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Trodde inte jag skulle orka det, men det gjorde jag! Verkligen nöjd.
Det roliga var att vi träffade Hampus, Adam, Henrik, Filip, Christoffer och Robert från skolan också. Vi hade skämtat om det sedan så var dem där. Trevligt.
Imorgon är det fredag vilket innebär helg vilket innebär göteborg!

Fem liter assiton

Äntligen är Clark ute ur Top Model.
Tyckte verkligen itne om henne, hon var för, jag finner inte ordet jag söker. Men hon tyckte att hon var bäst och att hon skulle vinna och allt sånt. Men tvi fick hon!

Nu ska jag plocka undan på mitt rum, städaren kommer imorgon.
Ska också försöka hinna måla naglarna inför imorgon. Anledningen till att jag inte har naglack nu är att tidigare idag var jag tvungen att ta bort det i köket. Jag blev faktiskt lite skrämd när läraren kom med en dunk med 5 liter assiton. Skrämmande.
Men jag köpte i alla fall ett nytt rött som jag ska testa, man måste ju vara lite snygg imorgon. Ska nämnligen träna på gym för första gången i mitt liv.
Har till och med frågat Emilia vad jag ska ha på mig, jag är nervös. Fast det ska bli spännande att se hur det går för mig imorgon.

Det är lättare att andas

Besöket på Hotel & Resturang var verkligen hel bra.
När vi kom dit blev vi tilldelade kläder, precis sådana trevliga "kockkläder" som jag hade föreställt mig. Vi fick testapå både varm- och kallkök, kallkök är min favorit. Det är ju bakelser och massa sånt mumsigt. Sedan var våran "vägledare", ska man kalla det för det, mycket trevligt.

Nu är jag nästan 100% säker på att det verkligen blir HR till hösten. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba inom branschen ett tag, men inte hela livet för att vara ärlig. Egentligen väger det mellan Medieprogrammat och Hotel & Resturang, men om jag bestämmer mig för HR så kan jag ju välja till lite musik och foto, medans jag inte kan välja till "matlagning" på Medieprogrammet.
Gymnasieval är verkligen jättejobbigt. Det känns skönt att det snart är över.

Efter besöket på Sture åkte jag in till stan och mötte mamma. Vi gick och åt lunch på mitt favorit café, mysigt. Och medans jag väntade på bussen tog jag promenad på en halvtimme, det känndes skönt att kunna andas lättare, vilket berodde på att jag nästan är säker inför valet.

Vi är för snygga för vanliga kläder

08:21

Åh, nu ska jag ner till bussen, jag är nervös.
Jag och Issa har nämnligen äntligen fått svar om att vi är välkomna till Stures Hotel & Resturang linje. Det ska bli spännande, undrar vad vi får göra. Tänk så får vi ha sådana trevliga "kockkläder".
Ska också passa på att fråga om hur jag som vegitarian gör i framtiden.

Min pappa kommer faktiskt ihåg

Idag när jag kom hem väntade två påsar på mig, som innehöll mina nya levis och en myskofta från Vila.
Min pappa hade faktiskt inte glömt att hämta dem!

 

Saker man ser

Sitter och ser på en dokumenter om en indisk flicka med två ansikten.
Det är verkligen jättehemskt tycker jag. Och det ser väldigt otäckt ut.
Sedan förstår jag inte hur hennes föreldrar kan låta främmande folk komma och titta på henne för pengar, verkligen jätte hemskt.
Nu blev min mamma för ledsen, så vi fick byta kanal.
Men i alla fall. Flickan kunde se med båda ögonen, andas med båda näsorna och äta med båda munnarna. Folk i byn där dem är bosatta ser barnet som en gud, usch nej blir arg.

Jag vill gå i ide

Jag känner att jag borde börja röra mig neråt bussen nu.
Eller snart i alla fall. Men det är så kallt. Brr...
Helst skulle jag vilja gå och lägga mig i ide som björnar gör, vi har ju ändå en viss likhet. Men så blir det inte, ska hoppa upp ur sängen, byta om och färscha till mig lite.


Mitt första jobb

Jag är kär i en fin pojk som hade klarblå tröjja på sig idag.
Men jag tänker inte nämns hans namn, lite hemlighetsfull är jag allt.
Idag har varit en bra dag, inte alls så seg som jag hade väntat mig. Kanske var det för att vi hade vikarie på 5 av 7 lektioner idag? Eller kanske var det för att S tittade på mig. Fast egentligen kanske det är något posetivt. Jag har kommit på tre bra andledningar till varför han tittar på mig.
1) Jag luktar illa.
2) Jag är ful, hihi.
3) Jag minns inte, har ju dålgit minne.
Vem vet! Inte jag.

Nu kan jag även konstatera att jag har fått mit allra första livslevande jobb. Och jag börjar den 8:e februari.
Jag ska dela ut reklam. Kanonkul, verkligen. Inte. Men jag antar att det är bättre än ingenting. Det kunde varit mycket värre som om jag skulle behöva städa toaletter, eller något liknande.

Ska sätta lite fart, ska iväg och spela gitarr om en halvtimme.
Det ska bli spännande, det var länge sedan.


07:19

Det är verkligen jättegrått och trist ute.
Har egentligen bara lust till att ta på mig en stor tröjja och krypa ner under tusen täcken och kolla på film och sova idag. Men inte det nej, idag har vi ju våran NO-dag, som är den viktigaste skoldagen. Är man sjuk ida missar man verkligen jättemycket. Hel kasst.


Ljusa Levis

Efter skolan idag gjorde vi som vi hade bestämmt tidigare.
Vi åkte in en sväng till stan. Jag hade verkligen bestämmt mig för att hitta ett par nya jeans. Och till min förvåning gjorde jag det, ett par ljusa Levis som ska hämtas ut imorgon. Jag hittade även en myskofta på köpet från Vila, den ska jag också hämta ut imorgon. Fast jag tycker faktiskt att hon i kassen var lite otrevlig.
Jag gick minsann inte hänga undan den hela dagen imorgon, därför att så många ville ha dem. Då tycker jag att det är lite märkligt att det fanns så många kvar. Men men.

Nu ska jag titta klart på Prision Break sedan ska jag sova, ska upp tidigt imorgon.
Det är så himla synd att dem ska sluta sända Prision Break, det är verkligen jättebra tycker jag. Hoppas det i alla fall får ett bra slut. Typ att Sara och Micheal gifter sig och lever lyckligt, eller något liknande.


Franska Lektion

Har precis haft franska, det är verkligen dödstrist.
Tidigare idag har vi haft MT, Teknik och SO. Jag kan i alla fall glädjas åt att jag bara har Svenska och Bild kvar. Har inte några direkta planer inför i eftermiddag, hade tänkt åka in till stan lite och titta på nya jeans, det behövs verkligen. Sedan måste jag titta lite på biologi läxan.
Ska kila till lunchen nu!

07:25

Måndag morgon.
Nu har jag varit uppe ett tag och försökt komma på vad jag ska ha på mig idag. Jag kan konstatera att jag verkligen har ett begränsat utbud att välja mellan. Inga av mina svarta kläder är närvarande i min gardrob. Jippie, jag som nästan alltid brukar ha något svart på mig. 
 Idag kan jag i alla fall ta det lite lungt på morgonen, behöver inte stressa sönder som alla andra dagar. Jag har till och med tid till att sitta och äta frukost och titta på The Hills! Fast nu börjar jag ändå få lite brådis!

Issa-dag

Sitter ensam i vardagsrummet och tittar på Unit 93, tror jag att den heter. Hänger inte riktigt med faktiskt, vet bara att de handlar om 11 sepember, har rätt mycket annat som fyller tankarna just nu.
Bortsett från att jag är ensam nu har Issa varit här, det var välbehövt även fast vi inte pratade så värst mycket. Jag antar att vi var för "inne" i Guitar Hero. Haha. Sedan har vi också varit ute och promenixat i det gråa trista vädret, men det var skönt att komma ut en stund.

 

bonjour

nu ska vi ut & fota. lina tvingar mig att skriva ett inlägg på hennes blogg. puss
/issa

Issa här!

Issa är här!
Vi ska faktiskt gå ut en sväng och sedan spela GH3. Hon tycker jag är konstig som har en massa olika SO böcker hemma. Haha. Ska slänga på mig ett par extra byxer sedan ska vi gå på en promenix med kamrerna.


Kvällsläsning!

Lite härlig kvällsläsning.
Den är bara för bra, den engelska är snäppet bättre än den svenska
versionen faktikst.


Monki

Hittade två fina jackor på monki. Men det går tydligen inte att varken se pris eller beställa. Lite dåligt, hade slagit till annars, behöver en ny jacka!

 


Tjejkväll

Igår tills idag har jag umgåts med Tove och Madde.
Vi käkade gott, kinamat. Favorit i repris, åt det förra fredagen också, men det går alltid hem. Jag var den enda som ville se på Let's Dance (det är ju jättebra.) Men det ville inte Madde så vi spelade klädpoker,men jag fick faktiskt se Blondinbella bär honn dansade. Jag har aldrig varit skicklig inom kortspel. Fast det gick bättre än väntat. Vi tittade också på film och snackade, helt jättemsyigt. Fast jag tycker allt att dem är dåliga film tittare som somnar efter knappt tjugo minuter.

Haha, jag glömde nästan att vi ringde till hetalinjen. Tänk att killar och män verkligen ringer dit. Fast 98% av dem verkar bara vara ute efter telefonsex. Lite kul är det ändå, jag pratade med en kille om lite allt möjligt sedan helt plötsligt frågade jag om han tyckte om sparris i röven. Haha, vi har lite dålig humor. Men det är undehållande om man inte ahr något bättre för sig.
Tänkte lägga upp lite bilder från våran trevliga övernattning.


Tokiga tjejer!



Australia!

Jag, Emilia och Issa vart ju och såg Australia i torsdagskväll.
Måste bara säga att den var verkligen jättebra. Fast Issa verkade inte riktigt hänga med, hon frågade till och med: "Vem är han?!". Då tittade jag och Emilia på henne med stora ögon och frågade om hon var dumm på riktigt.
Hur som helst, jättebra film. Innehåller en del skratt, tårar och rysningar.


Morgonsnygga




Mina andra två tjejer

Igår var jag på bio med två av mina tjejer, idag ska jag på middag med dem andra två.
Middagen kommer hållas hemma hos Madde, och jag och Tove är ditbjudna, sedan ska vi förmodligen kolla på film och sova över. Det ska bli mysigt, behöver göra något sånt känns det som.
Först hade jag tänkt klä på mig lite finare kläder men då insåg jag att 99% utav min lilla gardrob ligger i tvätten. Jag löste problemet genom att ta på mig Jespers tränsingsbyxer som jag avgudar. Hoppas de inte misstycker.


PEZZ!






Bio med tjejerna

Nu ska jag snart iväg med två av mina tjejer och se på Australia, hoppas verkligen den är lika bra som alla säger. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt, att hitta på något sånt mitt i veckan, ett plus är att alla mina läxer för den hära veckan är klara!
Ska bara käka lite sedan måste jag med bussen.

Något är fel

Jag erkänner att jag och min mamma inte står varandra nära. Men idag har hon varit hemma hela dagen med nerdragna gradiner och inte lämnat sitt rum. Då blir även jag lite orolig.
Frågade nyss pappa vad det var. Jag fick svaret "Det vill du nog inte veta." Nu är jag både orolig och aningen nyfiken. Hon brukar inte vara sån, verkligen inte. Det kanske var något jag sa igår.

Irrrreeland

Jippie, sitter och skriver mitt engelska arbete om Ireland, det är verkligen jättetrist.
Ska bli skönt när det är klart, har ungefär två uppgifter kvar. Så snart är jag klar!

Klockan är tidigt!

Som sagt, klockan är 06:42. Fick gå upp 06:30 bara för att jag ska med bussen som fpr 07:30, känns verkligen jättetidigt. Nu sitter jag ich fryser ihjäl och funderar på vad jag ska ha på mig idag, har ju rätt gott om tid, hehe. Tror faktiskt inte att jag nödvändigtvis hade behövt gå upp redan nu, men men.
Ska göra mig ordning nu så att jag kan ta det lungt innan bussen går!

Top Model!

Idag hade ju Top Mode tjejerna make-over.
Jag tycker de blev jättefina allihop. Tänk och få den chansen att bli stylad så, det hade varit jättekul. Fast jag vet inte om jag hade vågat, tänk så hade klippt av allt hår, men det ju saker man får tåla inom den branshen!
Tycker i alla fall det hade varit kul att vara med om något sånt!


090114

Musikteori var det första vi hade imorse, inte jättesvårt. Kunde det redan i stort sett. Dagen har flytit på i hyffsat tempo, jag tror det kan bero på att jag har slutat med extra franskan som vanligtvis håller på till tre- halv fyra.
Dess värre missade jag och Frida halva matten idag, på grund av att våran SYV sa något som jag tycker var högst opassande. Han påstod att jag kommer bli mobbad om jag väljer att gå Hotel & Resturang därför att jag är vegitarian. Han tycker att ingen bra kock kan vara vegitarian, han tycker dess utom att jag ska tvingas provsmaka maten vi lagar om det innehåller kött. Det kommer jag självklart inte att göra, verkligen inte. Det finns visst vegitarianer som lyckas utan att behöva provsmaka köttet.
Jag ogillar verkligen våran SYV.

Efter skolan idag tog jag bussen hem. Sedan dess har jag inte gjort så jättemycket, jag kollade på The Hills och åt klementiner. Jag är verkligen lat.
Men jag har ett mål! Jag ska börja gymma detta året. Både jag och min gympalärare tycker att jag behöver komma i form igen, hehe. Om jag inte börjar gymma ska jag kanske börja i kickboxning eller något liknande för jag har hållit på med kampsport innan.

TV Kanaler

Sitter framför TV:n nu och zappar mellan kanalerna. Vi har drygt hundra olika kanaler och det visas inte ett enda bra program! Det är verkligen störande, det borde åtminstånde finnas något att titta på.
Fast på ett sätt är det bra att inget intressant visas, då kan jag ägna tid åt engelskan så att jag har de gjord tills imrogon. Jag tror jag ska fixa fika och sätta mig och verkligen rå plugga, det låter inte lockande men det ska göras.

Min pappa är elak

Min mamma är kul och min pappa är dumm.
Han vägrar byta kanal, han tycker vi ska kolla på 6:an, tror det är 7 seconds som visas.
Dumma, jag vill se The Guru!

Min mamma är rolig

Min mamma är kul ibland.

Mamma: NU VET JAG VAD HON SER UT SOM!
Jag: ...Va?
Mamma: Ja, hon i Top Model!
Jag: Nikisha?
Mamma, JA! Hon ser ut som den hunde som bodde bredvid oss i Orlando! De har ju samma ansiktsdrag och sånt!

GURU!

Åh ja!
Ikväll är det Guru, det hade jag glömt. Den ska jag nog se, har velat göra det ett tag. Så det blir ju jättebra att se den på TV ikväll har ingen bättre för mig, fast egentligen skulle jag kunnat göra klar engelskan.

"Emilia, jag är verkligen kär."

Tisdag är det idag, vilket inom skolvärlden betyder NO-dag. Tisdagar  brukar vara den dagen då jag känner mig lite dålig och brukar gå hem. Men inte idag minsan, idag var jag i skolan från början till slut, och jag gick på alla lektioner.
Det har faktiskt inte hänt något särskilt ida.
Mer än att han såg mig, ja, han gjorde verkligen det. Fast då blev jag sur, jag sa till Issa att det var jag som skulle titta på honom och inte tvärtom. Fast jag borde egentligen inte bli sur för det, men hursomhelst blev jag det. Minns faktiskt inte riktigt varför. Men jag tror att det var därför jag kände mig aningen äcklig idag.

Det jag har sagt allra flest gånger idag är förmodligen. "Emilia, jag är verkligen kär." Och det är jag verkligen, verkligen.
Jag är kär i honom med det kolafärgade håret, han som är bra på allt.

Jag blev faktiskt förvånad när det visade sig att det inte var gitarr idag, fast det var lite skönt. När jag kom hem tog jag en dusch gjorde en hårinpackning och sedan gjorde jag lite läxor.
Jag hade även tänkt åka till stallet imorgon men det blir inget, jag måste verkligen göra klart engelskan om jag ska kunna gå på Australia. Sedan fick vi matte läxa idai också, jippie.

Bad Hairday

Idag känner jag mig såhär slapp. Mitt hår ser ut som jag vet inte vad, och jag fick slänga på mig kläder. Med andra ord: det är inte min snyggaste sida som visas idag. Haha.

Sex & the City VS. Lipstick Jungle

Har precis tittat på Lipstick Jungle, kan lungt påstå att Sex & The City är grymt mycket bättre.
Nu är det dags för Prision Break, sedan ska jag försöka fixa naglarna innan jag ska gå och lägga mig.

Lina Lyckas & Regn

Tro det eller ej, jag hann faktiskt med bussen vid åtta tiden. Emilia och Issa verkade aningen förvånade när jag klev på bussen vid brunsåker.
Skolan idag var helt okej, var bara jättetrött på svenskan, slumrade faktiskt till. Men Issa lyckades få liv i mig genom att säga att kolabruden var utanför fönstret. Idag har jag insett en sak, ha inte på dig vit tröjja om du går i 9a, jag fick nämnligen cocacola på mig samt vattenfärg.
Dess utom skulle vi tvunget städa ur våra skåp idag och byta med den vi "delar" med, lyckligtvis delar jag med Frida. Jag bestämmde mig för att göra det enkelt för mig. Jag bokstavligen slängde allt innehåll på golvet, sedan var det faktiskt andra som plockade upp det. "Jag gillar när folk gör saker åt mig"

Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Madde. Jag träffar henne för sällen och sedan verkar jag alltid otrevligt eller något liknande, vilket jag ber så hemskt mycket om ursäkt för. Madde, du vet att du är min det där ordet du inte gillar.
Vi var först inne i stan, jag köpte Love Metal och han köpte lösögonfransar. Nu har jag faktiskt alla HIM skivor, jippie. När det började regna tog vi bussen hem till hennes pappa, gjorde latte och tittade på Dirty Dancing. En mycket bra film.

Nu när jag har kommit hem har jag inte gjort något särskilt. Jag tog en dusch, åt fiskpinnar och pommes med chilisås, min favorit mat. Sedan har jag även hunnit med en del engelska till Ireland projektet.
Och äntligen sitter jag framför tv:n och tittar på Lipstick Jungle!

STRESS

Jag avlider av stress!
Ska rusa till bussen nu.

"Familj på väg"

Ja, jag tror filmen som visas på 3:an heter det. Hur som helst är den faktiskt jättebra. Den handlar om en familj som skulle åkt till Hawai fast deras pappa hyrde istället en husbil som de åker runt med i USA. Och på en RV park träffar de en familj, som är lite speciella. Solklar är den!

Bortsett från att kolla på den filmen har jag inte gjort så där överdrivet mycket idag.
Jag gick upp vid två halv tre tiden, tog ner mina täcken och la mig i en av sofforna och läste Twilight, har börjat på den engelska.
Sedan har jag även varit på Maxi en vända och gjort bland annat hårinpackning. Så ser de flesta utav mina söndagar ut.

Backslick & Ansiktsmask

Jag åkte faktiskt upp till Maxi innan för att köpa hårinpackning, medans jag ändå var där passade jag på att köpa en ansiktsmask. Som jag har i nu, det är någon med honung så man ska bli len. Hoppas att det stämmer.
Jag ska nog utnämna söndagar till min fixar kväll, fast det har jag egentligen haft. Jag burkar alltid måla naglarna fixa ansiktsmask och annat sånt inför veckan. Hihi.

Jag borde nog tvätta ur denna ansiktsmasken nu, sedan ska jag titta på någonfilm tror jag.
Imorgon är det skolan igen, känns fortfarande som det är lov, faktiskt. Måste verkligen komma ihåg att ta med Ireland "projektet", fast jag skulle inte kalla det projekt. Vi får ju inte bestämma själva, sedan måste vi gör saker i en övningsbok också. Dö trist, man kunde ju gjort det mycket roligare!

                                                                           backslick + ansiktsmask
  

Min första: JOBBANSÖKAN

Idag har jag skickat in min allra första jobbansökan. Det jag skickade in till var visserligen reklam, jippie. Jag vill verkligen inte dela ut reklam, det och kvällsposten är två utav mina stora hatobject. Jag vill inte gå runt i ösregn och dela ut reklam.
Men om jag vill åka till Paris får jag bita ihop och ta det som en man. I slutändan blir det nog värt det i alla fall, hoppas jag.

Nu ska jag in och ta en dusch, sedan ska jag förmodligen upp till Maxi och köpa hårinpackning. Det är något som jag verkligen behöver. Mitt hår är jätteslitet och tort, med andra ord helt förstört. Ska se om det går att rädda, haha.
Det blir inget titta på film ikväll, Madde hade migrän.

Hittade denna jättecharmiga bilden från nyår idag!

LET'S DANCE!

Jag missade ju Let's Dance i fredags så nu sitter jag och kollar på det.
Förut tyckte jag inte alls om det programmet, men nu på äldre dagar (haha) är det faktiskt rätt bra. Fast jag förstår inte varför alla hitentills har fått så himla låga poäng, jag tror att juryn är strängare denna sesongen.
Faktiskt jag hejjar jag på antingen Hasse eller Kitty, de är ju bara för coola.

Camp Rock & Kaffe

I eftermiddags åkte jag hem till Madde, det känns som om
det var hunda år sedan vi sågs.
Jag åkte i alla fall hem till henne och vi tittade på Camp Rock och drack kaffe. Det var mysigt. Föresten är Camp Rock bra, jag tycker verkligen det. Har bara sett halva innan.
Måste även säga att jag har övervägt till att klippa mig, och det är inte vem som helst som ska göra det. Utan Madde! Hon lovade bara att ta topparna, om hon tar mer kommer jag kasta saker på henne. 
Vi ska nog ses en stund imorgon ikväll också, inklusive Tove. Det ska bli trevligt trevligt.


Nagelacks Beroende?

Idag har min mamma köpt nya naglack till mig, eller egentligen var dem inte till mig. Men jag har redan lagt beslag på dem.
De andra tog slut, har kommit in i en fixa naglarna fas. Så det har jag sysslat med i en halvtimme nu, jag börjar faktiskt bli någerlunda bra på det också.


Pankaksprinsessan

Står just nu i köket och bokstavligen slänger i mig en pankakshög. Ja, jag gjorde dem helt själv. Och de blev faktiskt riktigt bra. Fast den första gick lite sönder.
Nu ska jag snart med bussen hem till Madde, så jag måste verkligen skynda mig!!

Lucas Tomten

Åhh, föresten.
Såhär kom Lucas upp till mig igårkväll. Han hade klätt ut
sig till tome och skulle dela ut paketer.
Han är rätt så gullig ibland.



KANON FREDAG

Idag har varit en kanondag, verkligen. Fast skolan var lite halvtrist. Men det finns ändå en person som gör det hela lättare, han vet bara inte om det.
Jag tog mig friheten till att hoppa över franskan idag. Det var skönt. Jag satt i kapphallen runt en timme och läste ut Twilight. Som jag sedan överlämnade till Issa. Nu är jag på sista boken.

Efter skolan idag så bestämde jag och mina tjejer oss för att ta en runda på stan. Runden varade i ungefär tio mintuer sedan satte vi oss som slagna hjältar på Vattenporten.
Vi satt verkligen och pratade om allt förutom detdära. Det dära är ett annat ord för det som är privat och det man faktiskt inte pratar om. Men samtalämnena var verkligen om allt mellan himmel och jord.
Det var riktigt mysigt.
Vi satt nog där och pratade i ungefär fyra och en halv timme. Jag har härmed slagit mitt rekord i fika prat.

Sedan fortsatte vi hem till Emilia.
Vi beställde jättegod kina mat och tittade på film och bara chillade.
Detta är vad jag kallar en riktigt bra fredag!
Synd bara att min kamra fick stanna hemma.

Mysdag med bästisar

Skriver ett snabt inlägg hemifrån Emilia. Vi har nyss kommit hem hit efter en lång fika på Vattenporten. Vi har verkligen pratat om allt förutom det vi inte pratar om.
Nu ska vi fixa lite mat och titta på film.
Riktig mysdag.

Komplex

Jag måste påpeka att jag har ett stort komplex för mitt hår.
Det blir verkligen aldrig som jag vill, just nu ser det ut som jag vet inte vad. Inte kul.

07:08

Åhhh, har precis gått upp nu och sitter nere och käkar frukost vid TV:n. Lucas tittar på något tramsigt barnprogram på disneychanel där hälften är människor och hälften lergubbar.
När jag vaknade imorse undrade jag varför jag blev väckt! Jag hade fått för mig att vi hade lov. Men det visade sig att skolan började idag. Usch.
Jag kan i alla fall glädja mig åt att vi har en helt okej skoldag på torsdagar, och att vi kanske får läsa på svenskan. Twilight!!

Städning på gång

Imorgon kommer städaren.
Egentligen förstår jag inte varför vi har en, jag menar jag tycker personligen inte att han gör ett särskilt bra jobb. Fast mamma sa att han inte flyttar på saker när han städare. Han städare bara runt, dåligt. Om man nu betalar vill man ju har det gjort ordentligt.

Så här ser det ut nu. Undra hur det ser ut imorgon.
  

YES!

Nu är det dags för Top Model!


KLAR!

Åh, gud vad skönt.
Nu är jag faktiskt äntligen klar med mitt NO arbete om Blodomloppet. Jag kan lungt påstå att det var dödstrist.
Jag tror nog inte att jag ska bli vetenskaps man eller biologi lärare.
Nu ska jag ta en dusch innan jag ska börja med nummer två på min Att göra lista.

Planer

Idag har jag skrivit upp vad jag ska göra. Ett) Mitt biologi arbete Två) Städa Tre) Läsa klar Ljudet av ditt hjärta.
Förmodligen kommer jag bara hinna med ettan. Och det är det jag prioeterar högst, jag måste verkligen få gjort det idag. Jag kan inte säga att jag gör det imorgon, för imorgon börjar ju skolan igen.
Sandra var noga med att framföra att jag skulle göra det på jullovet och sedan lämna in det.
Denna kommande terminen har jag bestämmt att jag inte ska vänta tills sista dagen.

P.S

Jag måste bara säga att jag inte är den smartaste.
Jag vet varken hur man fixar med kodmaller eller hur jag får bilden liten, och att den hamnar "jämte" texten.
Det var allt.

Top Model is back!

Har precis kollat på Top Model, eller inte precis, det var ett tag sedan.
Fast att det bara var första avsnittet har jag redan en favorit. Nämnligen Marjorie, hon franska med vitt hår. Hon var otroligt söt och hon påminner mig om någon, kan bara inte komma på vem

Jag är rätt så glad. Förut hittade jag det piano stycket som S spelade på julshowen. Jag hade verkligen ingen aning om vad det var för något mer än att det hade ett samband med Twilight. Så idag när jag satt och kollade runt dök det upp helt plötsligt.
Det är ju River Flows in You med Yiruma, fast i filmen heter den Bella's Lullaby. Man får verkligen gåshud av den.
Det låter precis som när jag hörde honom spela det.

Nu när jag inte har något bättre för mig ska jag bädda rent med mina nya pålakan. De är svarta med vita pricker.
Jag fick dem av mormor i julklapp, jag visste ju nästan att jag skulle få det av henne men då trodde jag att jag skulle få med Hello Kitty. Haha.


Mörker

Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret. Det var mörkt när jag gick och la mig, men det var lika mörkt när jag gick upp.
Är ganska trött på detta vädret och att det ska vara mörkt dygnet runt.
Sedan är jag sur också. Jag är fortfarande inte klar med mitt NO arbete som jag skulle göra över lovet. I mellan åt känns det som det är det enda jag har gjort lovet men att jag ändå inte har kommit någon vart.
Fast om jag tänker efter har jag inte sådär rysligt mycket kvar. Tur det, annars hade jag fått spel.

Beroendeframkallande

My lastest obbession.


Trettondagsafton

Har precis sett en hemsk men spännande film vid namn The Flock. Den handlar om en tjej som blir kidnappad, dektektiverna misstänker ett par pedofiler som är gärningsmännen.
Den var faktiskt riktigt bra och det är samma skåderspelare som spelar huvudrollen som i Mothman, fast denna var betydligt bättre. Sevärd enligt mig.

I över mogorn börjar skolan. Jag är förvånad över att jag inte är ensam om att tycka att det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten och komma igång. Just nu känner jag mig rastlös rätt så ofta.

Nu hade jag tänkt börja läsa Eclipse, den tredje delen i Twilight serien.
Igår natt sträckläste jag faktiskt New Moon, började på sidan 180 och slutade på den sista sidan, kunde inte bara lägga ifrån mig den. Jag skulle tippa på att jag började runt halv tolv tiden och slutade 05:12 i morse.
Jag är verkligen en blivande Twilight fantast.

Jag är sent ute som alltid

Jag har ännu inte lagt upp någon bild från när jag och Emilia var nere vid hennes hus ett par dagar, det har helt enkelt inte blivit av. Men nu har jag ändå inte något bättre för mig.
Hoppas några av dem funkar i alla fall, de krånglade en del.

 
 

Mothman?!

Haha det är just min favorit reklam på TV. Den som handlar om Edet toalettpapper, den är kul.
Sitter i alla fall och kollar på Mothman, fast det är reklam nu. Hänger inte riktigt den är lite krånglig fast helt okej.
Nu helt plötsligt får jag inte kolla på den. Jag får tydligen inte ha på datorn och skriva sammtigt som jag tittar på den. Sånt gör mig sur. Så nu sitter jag här i hallen i stället.
Fast jag tror jag ska stänga av och se klart filmen.

Jag har planer inför imorgon.
Först ska jag lämna bilen i Ängelholm på servis sedan ska jag till Väla. Det innebär att jag kommer behöva ställa klocka imorgon och då kan jag inte ligga upp hela natten.

Twiliiiiiiight!

Sofie har precis varit jättegullig och skickat Twilight över msn. Det lär ta ett bra tag innan den är framme, så jag ska nog ta en dusch. Undrar hur mycket den hinner ladda på den tiden. Haha

Jag och Amanda hade tänkt gå och titta på Twilight imorgon på bio. Men det visade sig att den inte visas i Halmstad längre. Snacka om att bli sur!

Kort sammanfattning

Har inte skrivit på närme två dagar. Det är verkligen inte mig, burkar alltid vara vid datorn, nästan i alla fall.

Från torsdag till fredag åkte jag med Emilia ner till deras hus vid Båstads trakten. Där nere var det snö och solsken, riktigt fint.
Direkt när vi kom ner bytte vi till varmare och gav oss ut på en promenad. Tog rätt många fina foton medans vi var ute. När vi var nere vid en bäck hände något riktigt läskigt! Det var nämnligen en skogsmus som sprang rätt över mina fötter och jag blev jätterädd, så jag skrek ett sånt panikskrik som bara jag kan skrika. Emilia trodde att jag hade sett ett dött djur eller något, hon tyckte nog att jag var rätt så töntig när jag berättade att det var en skogsmus. Jag burkar inte vara rädd för möss om jag bara ser dem vanligt men vilda är dem läskiga!
När vi kom hem igen gav Björn oss en uppgift, vi skulle torka av bordet i deras utehus. Lättare sagt än gjort, det frös ju på hela tiden. Sedan ahde vi gäster, trevligt.
Jag har haft det jättebra och mysigt. På kvällen kollade på vi film, sedan somnade Emilia på soffan. Haha.

Igår vaknade jag i Båstads trakten vid halv två tiden, fast jag trodde bara tt klockan var runt nio. Fel!
Det var inte alls fint väder, det regnade och blåste. Vi åkte hem rätt så tidigt.
Sedan på kvällen var vi bortbjudna till Marie och Mathias, och Amanda och Felix då. Det var trevligt.

Hajking!

Jag har fått en trevlig inbjudan som jag genast tackade ja till. Emilia bjöd in mig till att följa med henne ner till deras lilla hus i Båstad., tackade ja utan att tveka.
Det ska bli riktigt kul.
Vi ska gå på en promenad så det blir till att ta med kamran.

Jag gillar att åka iväg sådär spontant, man behöver ju inte åka långt. Som i somras när jag och Madde åkte nerom båstad en kväll.
Nu ska jag faktiskt packa ner lite saker.
Emilias pappa sa att jag skulle ta med skor, ska vi ut och hajka?! Åh, det gör ju Cullens! Jag har blivit riktigt nördig när det gäller vampyrer.

Mina skor

Fick mina skor igår.
De är jättesköna och jag är glad att jag äntligen har fått tag i ett par.


NYÅRSAFTON!

Igår hade jag jättekul!
Jag ångrar verkligen inte att jag bestämmde mig för att fira, tänk så hade jag varit tråkig och bestämt mig för att sura.

I alla fall efter fyverkirierna igår vid femtiden åkte jag hem till Katti och Hasse.
Måste tillägga att fyverkirierna var jättevackra, det var säkert billigt att anordna det.
Planen var den att jag skulle äta en trerätters middag där, men det blev inte så. Efter förrätten blev jag tvungen att springa iväg, då var klockan tjugo över åtta och flickorna skulle komma halv nio. Stressigt.

På något sätt lyckades jag ta mig hem och fixa mig aningen innan Issa och Tove anledde. Sedan väntade vi på Madde och medans vi gjorde det skrev vi ett varsitt flummigt dagboks inlägg och tittat på Sssss i skolkatalogen!
Sedan när Madde kom käkade vi glass och körde Jag har aldrig.
Tiden bara försvann iväg. Rätt som det var var det dags för champange och fyverkirier!
Vi eller jag plockade undan lite, sedan fick vi säga åt Madde att kissa innan vi skulle gå ut!

Väl ute gick vi fört mot kolbrottet där Issa tvärtvägrade gå för det var bäckmörkt, jag som hade tänkt att vi skulle kunna se ända till Danmark (?).
Det blev att vi bara sprang och gick ner till vattnet, jag var lite osäker på om vi missade tolvslaget, men enligt Issa hade hon ställt klocka. Det var bara till att lita på henne!
Sedan var det 2009, bara sådär! Vi skrek in det nya året och jag ringde upp till Stockholm till Aida.
Jag vet inte riktigt hur länge vi var ute och tittade fyverkirierna, det var vackert. Det var stjärnklart ute!

Påvägen tillbaka till huset sprang jag och Issa upp, jag tänkte att jag var tvungen att få igång bransan igen.
Efter det gjorde vi inte så mycket vi chillade mest. Och jag bestämmde mig för att duscha, helt spontant.
Det var nog för att jag och Madde hade haft kärleks krig som innehöll mycket spott och snor och liknande!
Egentligen skulle jag kunna skriva hur mycket som helst! Men detta får räcka.

Hade jättekul!
GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0