VAD F*N HAR JAG GJORT?!

Redan nu känner jag på mig att denna veckan kommer bli en jobbig vecka eller dom närmsta dagarna i alla fall. Inte med tanke på skolan utan hur jag ska lyckas gå, alltså ta mig framåt. Mina ben porteserar enormt, jag kan knappt gå, hela dagen igår kunde jag bara ligga vid TV:n, det känns hemskt och det gör jätteont. Det värsta är, jag vet inte vad jag har gjort.
Allt jag vet är att jag ramlade ur sängen idag när jag skulle resa mig. Och att det hör ont från midjan och ändå ner till fötterna, fast fötterna gör inte så ont, dom ömmar mest.
Jag ska faktiskt snart börja ta mig ner till bussen fast att den går om tjugo minuter, det lär ju ta sin tid...

Fredagen Den 27...


... åkter jag hem till Madde för att kolla på Let's Dance finalen. Själv tycker jag att det var jättebra, men vad Madde tyckte vet jag inget om, jag antar att hon inte var lika intresserad som jag.
Efter det hade slutat bestämmde vi oss för att se Planet Terror, efter ungefär tio minuter ser jag att Madde hade somnat och kort därefter gjorde jag lika dant. Tur att vi vaknade lagom till min buss skulle gå hemåt.
Jag som aldrig  brukar somna när vi kollar på film gjorde det, jag måste ha varit jättetrött.

Föresten köpte jag en 2liters glass och jag lyckades klämma lite mer än halva helt själv! Duktigt!

Jag ÄR Mysig, Jag Lovar

Tänka sig. Jag har faktiskt varit ute och sprungit, hela 2.8 km! Är rätt så nöjd, har inte varit ute och sprungit på tusen år, det är mest på löpband jag gör det. Men det gick bra och jag bröt inga ben eller dog på vägen.
Nu känner jag lite varm och klibbig, så ska ta en dusch och börja fixa mig lite inför ikväll. Ska på musikdirekt, det är länsfinal tror jag, det ska i alla fall bli trevligt.

Lördags Morgon Så Som Den Ska Vara

Det är precis såhär lördags morgonar ska vara, bänkad framför tv:n, rätt tagen (det blev sent igår) och drick apelsinjucie ur vinglas. Härligt härligt härligt.
Fast jag ska nog ta och rycka upp mig snart. Jag ska nämnligen ut och springa innan jag måste börja göra mig iordning för ikväll! Hoppas springingen går bra, springa på löpband fixar jag, men aja, får se hur det går.

Helg, helg, helg!

Helg! Denna veckar har gått väldigt snabbt, faktiskt.
Kvällens planer lyder som så att jag ska först åka till farmor och äta middag och sedan ska jag åka till Madde och chilla.
Skolan idag var helt okej, har bara varit jättetrött. Våran SO lärare är bäst, vi fick sluta redan klockan ett idag, härligt härligt. Egentligen var det bara för att vi hade varit på konsert innan. Vilket också var trevligt, lite små skön musik och självklart larvade sig 9a som vanligt. Det är ett obligatoriskt beteende hos oss, tydligen.

07:05

Lyckligtvis har snön försvunnit över natten, men nu är det blött, regn och grått. Var tog våren vägen? Den var här senast igår.
Hoppas även det gråa trista går över med dagens gång, vill ha fint i helgen!

SNÖ?!

Jag tror jag lackar ur eller smäller av.
DET SNÖAR. Usch. Nu ska jag rulla ner gardinerna läsa Twilight och sure, men också hoppas på att det är borta tills att jag vaknar imorgon.
FY.

Kakmonster VS Pratkvarn

Jag har ätit kakor idag som aldrig förr, seriöst, har tappat räkningen. Försökte räkna på det innan men tappade bort mig, jag vet bara att jag började dagen med två kakor på bussen till skolan!
Tur att jag har tränat rejält idag då jag får bort fettet igen. Tränade verkligen järnet, hade först tänkt ta det lite lungt för magen min strular till det hela tiden. Men inte det inte, här kör vi på rejält! Plus att vi raggade lite idag, Emilia och jag är Halmstads nya raggare så se upp allihopa.

Det var lite kul i omklädningsrummet efter vårat pass. Vi började rabbla upp allting vi hade hunnit med sedan när vi kom till raggningen skrattade en tjej där inne och sa att vi var söta och pratade hela tiden. Jag kan bara instämma. Jag pratar verkligen hela tiden och mycket.
Jag är nog en korsning av en pratkvarn och ett kakmonster!
Till summeringen av dagen; den började bra - fortsatte bra - slutade bra.

NP + Plugg!

Solen strålar och himlen är blå, härligt. Till min förvånag har jag faktiskt fått gjort en del, jag har gjort klart kassaboken samt träningsdagboken, och vi har nu tagit oss en fika pause. Hoppas Emilia kommer tillbaka snart med sin fika så att jag kan gå och köpa mig lite fika, det är faktiskt mycket bättre och mysigare att sitta här på bibblan och plugga än hemma, ska börja göra det oftare!

Nationella i Engelska idag gick inte alls så bra som jag hade väntat mig. Jag kom in i klassrummet med en posetiv inställning och tänkte att detta skulle gå hur lätt som helst. Men tji fick jag. När vi fick se ämnena blev jag sjukt sur. Väldigt kassa ämnen om jag får säga det.
Dom kunde i alla fall varit lite fler, vi fick bara två stycken. Dåligt. Men hoppas ändå på ett bra resultat.

14:57

Tro det eller ej. Jag har just bänkat mig på bibblan med Emilia för lite plugg, hur mycket plugg det kommer bli kan diskuteras, måste i alla fall få gjort hemkunskapen.

En Bra Dag

Sol, snöstorm och regn? Inte direkt vårväder, kanske är det inte alls dags att lägga undan vinterkläderna och slänga fram vårkläderna. Tänk om vi inte får någon sommar alls och går in i en ny vinterperiod. Inte för att jag tror det, men man vet aldrig! Nog om väder och vind.

Idag har varit en bra dag. Den både började bra och kommer att sluta bra. Imorse tog jag mig friheten till att ta den lite senare bussen från stan, jag passade på att gå inom Esspresso House och köpa mig en latte och ta en lite promenad i solskenat. Ett väldigt bra sätt att börja dagen på enligt mig.
Sedan i skolan har det också varit bra. På idrotten hade vi handlboll och dans, cha cha, hur kul som helst! Vi shakade järnet. Och nu såhär på kvällskvisten hade jag tänkt att ta ett bad och fixa ansiktsmask.

Två Osanna Saker Som Kunde Varit Sanna?

Det verkar som det är storm både utomhus och inne på mitt rum. Den enda skillnaden är att ute är det regn som härgar och här inne är det fjädrar, dun. Man skulle kunna tro att Bella och Edward har haft sin smekmånad här, men inte det nej. Det är bara mitt täcke som strejkar genom att läcka ut fjädrar överallt.
En annan kul sak är att jag bara hade råd till att gå och fixa naglarna på ena handen. Visserligen är inte det heller sant. Men man skulle kunna tro det, det ser i alla fall ut så.

Fint MMS!

Såg precis att jag hade fått ett fint mms från mina två fina vänner som just nu befinner sig i Malmö. Det stog We miss u och så var det en bild på Subway. Gulligt, sånt gör mig glad. Hoppas dom/ni har haft det riktigt bra!

Pinsamt? NEJ!

Ännu en händelserik skolvecka har gått mot sitt slut. Veckan har faktiskt varit händelserik, speciellt idag.
Det serverades varmkorv i skolamatsalen idag, när jag skulle sätta mig ner till bords såg jag inte att jag hade en under min fot, jag slirade i den och hela mosades under min sko, inte så kul. Sedan när jag skulle sätta mig på riktigt hade Henrik varit så kul att han hade dragit undan den.  Så jag hamnade pladask på marken, skrattandes.
Pinsamt? Nej! Kul? JA!
Jag skrattade som bara den, jag kom ju inte upp heller. Men som tur är så är Henrik den gentlemannen han är och lyfte upp mig.
Som sagt, händelserik dag!

07:21

Är redigt trött, hade järna sovit x antal timmar längre. Något som i alla fall är posetivt är att jag vaknade och solen lyste plus att det är fredag!
Nu är det bara till att härda skoldagen.

Det Vankas VÅR!


YES! Nu är våran äntligen påväg. Idag har jag fått en massa teckan som tyder på att våren är kommen och inget annat. Några utav dess tecknena är;
♥ Hallägraeleverna har börjat vistas ute
♥ Fågelsång
♥ Vår-blommor
♥ Och inte minst SOL och VÄRME!
Minst sagt HÄRLIGT! Hade på fullaste allvar börjat tro att vi skulle bege oss in i ytterligare en vinter period.


22:22


T
ill morgondagens retorik lektion har vi fått i uppdrag att ta med sig något som "representerar" sig själv och säger en del om en själv. Jag funderade på att ta med antingen en skiva eller en bok. Efter ett tags funderande valde jag en utav mina favorit skivor med HIM. Tycker att den säger en del om mig.

En Socker Bagarinna!


Har stökat i köket och lyssnar på Radiohead. Jag gjorde chokladmuffins med blå grädde på, mummsigt. Hoppas bara dom smakar lika gott som dom ser ut att vara, annars blir jag bisviken!
Jag tror verkligen jag ska satsa på bakning, haha. Jag kommer ju i alla fall få pröva på det under min Hotel & Resturang utbildning, som jag förövrigt ser fram emot.

Recepet källa; http://recept.nu/1.146021/leila_lindholm/efterratter/choklad/kladdkaksmuffins

Mummsigt Värre!

Jag blev så himla sugen på något extremt onyttigt och som innehåller extremt mycket socker just nu. Ska se om jag hittar något mummsigt recepet på arla.se eller ica.se.
Sedan hade det inte varit helt fel med en doft av nybakt i stället för en stank av vaskavlopp. Vi har nämnligen rensat mitt vaskavlopp, vilket innehöll en hel rad med trevligheter. Mumms!

Katter Med Klöööööös

Bestämde mig för att åka hem tidigare idag, mår inte särskilt bra, mår rätt illa. Har just kollat på Katter Med Klös och nu är det Sunes Värld som jäller. Ska nog även ta och fixa lite lunch, maten i skolan var inte inbjudande om man säger så.

08:59

Det är onsdag idag. Dagens schema innehåller; musik(som jag är på nu), svenska, so, idrott och matte. Tanken är egentligen att vi ska skriva om våra utvalda band just nu, men så blev det inte, eller har inte blivit ännu. Vi sitter och spammar varandra på msn i stället. Anton, jag, Frida och Issa.

VARNING! Långt Inlägg

Jag la just märke till att min "inläggs-räknare" har passerat trehundra!
Hur som helst har det varit en bra dag idag, riktigt bra faktiskt om man bortser från mina bokstavligen misshandlade fötter. Imorse hade skolan tydligen inte fått tag i någon vikare till vår första lektion, efter första lektionen fick vi medelande om att det inte blev någon vikare alls!
Hur skönt som helst, jag och mina fina vänner begav oss in till stan. Vi lunchade och fönstershoppade. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade gympa. Skitkul! Vi spelade innebandy. Först trodde jag inte att det var min grejj, men sedan poff så gjorde jag mål! JAG GJORDE MÅL! Jag blev jätteglad likaså mina lagkamrater (vi var bäst).
Hoppsan, märkte just en till sak, inlägget blev låååångt!

Ingen Vampyr Här Inte

Nu ska jag snart sova, vill helst bli av med dom mörka ringarna runt ögonen tills imorgon. Men först ska jag inte göra en Cullen och dricka blod utan jag ska dricka en halv liter vatten i stället och läsa Breaking Dawn, den är bara för bra. Fast jag får ju inte prata om den, Issa har inte läst den ännu...

Broder Daniel 4-ever


Jag satt just och kollade igen lite skivor och helt plötsligt slog det mig att
jag skulle sätta på Broder Daniel och skruva upp volymen. Och det var just
det jag gjorde också. Har glömt hur grymt härliga de var/är. Eller inte glömt
men det var ett tag sedan jag lyssnade till dom!

Trist Vecka Coming Right Up?

♥ Tisdag; antagligen in till stan en snabbis, spela gitarr.
♥ Onsdag; inga planer ännu.
♥ Torsdag; träna & sola.
♥ Fredag; inga planer ännu.
♥ Lördag; ut och käka med farmor.
♥ Söndag; work & work-out!

Stillsamm och lite smått trist vecka. Menmen, den kanske förändras. Fast det är nog mest önsketänkande.

08:23

Helgen som varit kan sammanfattas med ett ord. Fan. Det kunde varit en utav de bästa helgerna på länge, men inte det nej. I stället skulle det bli den värsta, nog om det.
Nu är det en ny vecka med nya friska tag, hatar det utrycket egentligen. Jag ska i alla fall ta mig ner till bussen nu, jag får verkligen inte miss den. Jag tog mig nämnligen friheten till att ta det lite lungt i morse så jag tar den "sena bussen".

My New Shooooes


Dessa två skor blev det och tänka sig de fanns faktiskt i min storlek. Jag blev
riktigt förvånad faktiskt. Fast egentligen är de inte helt min storlek jag har 35
och dessa är 36:or så de är lite stora!
Men det var ett riktigt kap, och de ska självklart följa med mig till Paris i sommar!

Värsta Fyndet!

Hittade ett perfekt erbjudande på en sko butik i stan. Köp ett par och få ett par, hur bra som helst. Så nu ska jag minsan in och köpa mig två par skor. Jag behöver verkligen det!
Hoppas bara de har dem som jag har kollat ut i min storlek, det skulle vara så himla typiskt om de inte hade det.

Fredagen den 13:e

Proven gick inte riktigt som jag hade väntat mig. Det gick sämre, tyvär. De var rätt svåra faktiskt. Bortsett från att proven inte gick som väntat har jag inte haft någon större otur idag, jag har bara spettat mig i handen med pennan och rivit näsan på Fridas skåpslås.
Snart ska jag in till stan igen och ta en fika med Madde och Tove. Eftersom det inte blev någon plåtning av grabbarna som Tove skulle plåtat nu före fikan. Jaja, vad är den bal på slottet?

Första Delen Avklarad!

Då var hörförståelsen avklarad. Skönt. Nu återstår bara läsningen, hoppas inte det är fullt så svårt. Inte för att denna var så himla svår, men ändå!

Nationella Idag

Ajajaj, idag har vi Nationella Proven i engelska. Inte nog med det, det är också fredag den 13:e idag. Hoppas att det går bra, tur att det bara är läs- och hörförståelsen idag.
Hoppas bara jag klarar det, kommer i tid och att busse inte är sen. Och om jag ska hinna med bussen får jag allt skynda mig.
Lycka till alla 9or!

Överskattad?

Låt den rätte komma in var verkligen inte som jag hade förväntat mig. Hade nog alldeles förhöga förväntningar på den. Personligen tycker jag inte det var något speciellt med den, visst den var bra, men den hade ingen "wow-faktor". Tyvär.
Och sedan när jag föreställer mig en vampyr tänker jag på en vacker varelse med porslin- och snövithy. Inte ett barn som inte har duschat på flera veckor. Men jag antar att vi alla har olika bilder av vampyrer, mina är nog mer åt det vackra hållet.
Om jag skulle ge den ett betyg skulle den få 2/5 eller kanske 3/5.
Inget märkvärdigt.

Härmed Gillar Jag Brevbärare!


Titta vad som just damp ner i min brevlåda! Vad glad jag blev! Egentligen
skulle jag inte få den förens imorgon, jag vet vad jag ska hålla mig
sysselsatt med senare. Tur att vi inte har några fler prov nu.
Här med kan jag även säga; jag gillar brevbärare!

08:59

Håltimme dirket på morgonen gör mig väldigt sur. Jag stressade verkligen jättemycket i morse,och så kommer man hit så ska läraren iväg. KUL.
Fast man ska alltid försöka se det från den posetiva sidan nämnligen att man kan plugga lite extra på Historia Provet, inte för att det blev så mycket med det. Hoppas det går vägen i alla fall, med provet då.

07:22

Igår var frågan Vad kan jag om Andra Världskriget? Idag är frågan Vad kan jag INTE om Andra Världskriget. Pluggade i stort sett hela dagen igår, hoppas nu bara att det går någerlunda bra.
I skrivande läge kollade jag just ut genom fönstret. Det snöar. Och inte lite heller. Hoppas verkligen det försvinner, vill ha vår nu.

Stress

När man stressar såhär mycket som jag gör just nu ska man verkligen tänka på;
* Inte ta lotion i håret
* Inte sätta i hårfönen i stället för plattången
* Inte tappa tandkärm över hela golvet
Jag känner mig lite smått stressad om jag ska erkänna!

Hotell Luxia


Jag har nästan precis kommit hem från informationsmötet angående våran Paris resa. Jag är så himla peppad på det, det ska verkligen bli sjukt, sjukt kul. Vi ska se en massa roliga saker och göra en massa sånt. Jag har sån himla lust att packa väskan redan nu och sticka dirket. Tyvär, går inte det. Får vänta liiiiite till.
Jag hittade faktiskt en bild på hur hotellrummet som vi ska bo på kommer se ut. Inte jättenice men förhoppningsvis duger det.


Möte2

Utvecklingsmötet gick värre än väntat, mycket värre. Är inte alls nöjd eller något sånt och är allmänt förbannad när det kommer till skolans bedömningar.
Nu ska jag snart iväg på andra och sista mötet för idag. Detta mötet har jag ingenting att vara nervös över. Det är nämnligen bara informationsmöte om vad vi vill se och göra när vi far till Paris. Spännande.
Au revoir

Två Möten På En Eftermiddag

Står just nu vid bibliotekets alldeles för höga datorbord och väntar på min buss som går om tio minuter. Har precis åkt ifrån skolan men ska tillbaka nu igen och faktiskt en gång till lite senare. Två möten på en eftermiddag, inte illa.
Det första mötet som är nu, snart, är det mötet jag fasar mest inför. Det är nämnligen det årliga utvecklingsamtalet som väntar. Inte kul. Men jag överlever.

USA 08


Söndags Tristess


D
enna söndagen har gått åt till att promenera i ös regn i dryga tre timmar
och sedan vårstäda. Inte för att Mother Earth visar något som helst tecken
på att våran börja smyga fram.
Bortsett från att jag har städat har jag också hunnit tjocka i mig en semla
och en hel liter Pucko. Och nu ska jag se Låt Den Rätte Komma In. Jag har
för mig att den hette så i alla fall.

Dagens SöndagsSchema

Idag är det en sådan trist och grå söndag som jag inte alls är så värsta förtjust i. Och därför tänker jag ägna denna dagen åt trista saker så jag har dem gjorda.
Dagens schema lyder såhär;

♥ Jobba
♥ Städa rummet
♥ Plugga
♥ Tvätta

Fast jag antar att det kunde varit värre!

Hipp Hipp Hurraa!


Grattis mina snygggaste bästis som håller på att växa upp till en stor och
stark kvinna. Idag blir Madde 15 år! WIHO, Grattis.

Patrik 1.5


Denna fina filmen såg jag igår. Patrik 1.5.
Personligen tycker jag att den var jättebra, den
var både sorglig och rolig. Och ah.. Den var helt
enkelt jättebra enligt mig! SE DEN!
Ett plus är ju att skådisarna ser bra ut också. Hah!

Fredag chillidill

Idag är det fredag. Hela dagen har i stort sett varit halvseg men ändå helt okej. På matten hade vi vikare som inte kunde matte, det är ju jättebra, så vi behövde inte göra särskilt mycket, engelskan, också vikare och likaså SO:n. På SO:n lyssnade vi mest på våran lärare när han spelade gitarr, riktigt begåvad är han.

Även denna helg har jag faktiskt lyckats få lite struktur på och har lite planer. Imorgon, lördag, ska jag först in till stan och sedan på släktkalas hos Madde. Och på söndag ska jag jobba lite och självklart gymma. Det har blivit lite utav en söndags rutin.

Maintenant, ska jag se Let's Dance och efter det Patrik 1.5!


06:54

Idag är jag extremt opepp på i stort sett allt. Till mesta dels är det för att jag är extremt trött och delvis för att det regnar och blåser ute. Kanonkul. Det kunde i alla fall varit fint väder ute.
Inatt drömde faktiskt exakt samma dröm som igår, fast idag dog ännu en människa som jag bryr mig om. Undra vad det betyder? Det är läskigt i alla fall...

20:51

Jag tror jag har gjort en ny upptäckt. Blogg.se tycker inte om mig, det verkar så i alla fall. Det händer allt mer sällan att den funkar utan problem, trist.
Något som inte är trist är att jag inte har några läxor tills imorgon. Egentligen har jag inget vettigt att säga, eller jo när jag tänker efter har jag en sak att säga. Radiohead räddade min dag idag. Jag har himla stor lust att gå fram till honom som tipsade mig om dem och säga tack. Hah.

Siesta 09!


J
ag har funderingar på både Metal Town och Siesta. Det lutar mer åt Siesta
hållet, faktiskt. Placebo ska spela där. Det hade varit så himla kul att se dem,
 har gillat dem väldigt länge nu. Och ah, tänk Siesta med Issa, kanske.
Blått tält, ingen dusch, äcklig som fan och så vidare!
Hoppas bara att det kanske blir så, annars ska jag ta mig en endagsbiljett
för att se Placebo!

Jag kan spela gitarr!


Tänka sig att jag till och med har haft lite tid till att splea gitarr i eftermiddag.
Har övat på barreaarckord (stavning?). Det är klurigt, jag har nämnligen
inte "gitarranpassade" fingrar eller händer.
Men övning ger färdighet?

Onödigt inlägg om tråkiga saker?

Dem senaste två dagarna har bara försvunnit och jag har nästan inte hunnit göra något som jag egentligen vill göra. I stället har jag fått göra en massa tråkiga saker som plugga. Men idag är det onsdag och vi slutade tidigt! Hur skönt som helst, vi slutade redan vid ett. Vilket betyder att jag har i stort sett hela eftermiddagen på mig att göra sånt som jag vill göra!
Super bra!

Hat-Tisdag

Imorgon börjar skolan igen efter en långhelg. Det var riktigt skönt att vara ledig idag och kunna sova längre.
Jag insåg just till min fasa att det är tisdag imorgon. Min "hatdag". Tur att jag laddade över  Radiohead på iPoden så jag överlever morgondagen!

Att-göra-lista

♥ Plugga till kommande prov
♥ Fixa present till Madde
♥ Skriva min CV (står kvar sedan förra veckan)
♥ Skriva min tränings dagbok
♥ Hitta ett par nya vårskor

Dessa fem punkter är min att-göra-denna-veckan-lista.
Tyvär står min CV kvar, jag måste få den skriven. Så är
det bara.

Svårt att bestämma sig?!

Mother Eart kan verkligen inte bestämma mig över vad för väder vi ska ha. Ena stunden snöar det sedan är det solsken och nu regnar det. Kul. Jag kan i alla fall glädjas åt att jag inte ska träna utomhus utan inne på gym.

Was it a dream?

Hade en rätt skumm drömm inatt.
Jag drömde att jag,Tove, Emilia och Madde åkte till Paris med våran
klass. Egentligen skulle vi gå på en massa museem och utställingar,
men i stället partajade vi på en massa nattklubbar och åt vaniljhjärtan.
Det märkliga var att vi pratade på skånska också alla gjorde det, men
vi var i Paris.
När vi inte partajade gick vi på utställningar där en massa tjejer hade
satt upp foton på dem själv och blod och ville att man skulle köpa dem.
Hel knäppt. Det hela slutade i alla fall med att vi rymmde från hotellet
vi bodde på med klassen och köpte en äcklig takvåning.


                                                                                  Bild; lånad ifrån google

Nattuggla

Jag tycker verkligen om att sitta uppe långt in på nätterna och egentligen inte göra något särskilt. Och det är precis det jag har planer på just nu!
Vi är nämnligen lediga imorgon. Hur skönt som helst.

She's looking at the stars


Tidigare idag var jag på bio med dessa. Tyvär fortstod
jag inte hur jag skulle få med en bild på Frida.
Vi var på I Taket Lyser Stjärnorna. Riktigt bra var den
faktiskt. Bättre än väntat så det var kul!

Fysik, min starka sida?!

Har precis pluggat fysik. Det krävdes väldigt mycket mentalt förberedande. Jag kan verkligen inte påstå att fysik är min starka sida. Verkligen inte. Nu har jag i alla fall tittat lite på det, och läst det. Det sorgliga är att så fort jag har läst det så glömmer jag det. Men som tur är så har vi vikarie då jag ska göra provet. Ett ord säger jag bara. Fusklapp. Sorligt men sant, har skrivit en fusklapp så jag blir godkänd.


Musik Direkt!

Musik Direkt var trevligt igår. Mysig musik, trevligt folk, ringdans och en massa kul. Jag har aldrig dansat ringdans förut, gu vilken härlig känsla det var! Man bara flöt igenom publiken och skuttade runt. Skit härligt!
Det känns faktiskt lite nu idag att jag dansade igår, har lite ont i fötterna. Blev nämnligen trampad på x antal gånger. I alla fall så var det en lyckad kväll. Och om en månad är det länsfinal!
Det roliga var att det var väldigt olika musikgenre!

 
                                                              Bilderna: Lånade från musikdirekt.com

RSS 2.0