Jag blir arg!

Nu har jag precis kommit hem från stan och ska snart börja fixa mig lite. På bussen in till stan fick jag världens vrede utbrott och började skälla ut busschaffören, jäkla idiot säger jag bara. Tydligen ska jag inte kunna ta med min treåriga lillebror på bussen utan att behöva betala för en vuxen och ett barn. Vilket trams.
Jag har i alla fall börjat lugna ner mig nu, sånt som det som hände det kan verkligen förstöra min dag.
Nu ska jag i alla fall fika och sedan ta en dusch, och tvätta håret med mitt blå glittriga shampoo!

T.J.I FRIDAY!

  
För första gången på länge har jag planer inför helgen. Imorgon på lördag
ska jag först in till stan och se om jag hittar någon tröjja. På kvällen ska jag
första hem till Madde och bli sminkad och fixad, och sedan ska vi till Musik
Direkt och möta upp dem andra.
På söndag ska jag kanske åka och träna och på kvällen ska jag och Frida
på bio. I taket lyser stjärnorna. Det ska bli mysigt!

Tre ord

Tre ord. Jag är helt slut.
Men nu är jag äntligen klar med svenskan, känns skönt. Jag bestämde mig för att skriva om J.R.R Tolkien, författaren till Sagan om ringen. Det gick bra tror jag, hyfsat nöjd i alla fall. Som sagt det är klart, ska bara komma ihåg att lämna in det imorgon, för det skulle vara så himla typiskt om jag skulle glömma det hemma.

Nu ska jag käka lite glass och lyssna lite på Placebo innan det blir sängen. Har bestämmt mig för att lägga mig tidigt idag, men vi får se hur det blir med det.

07:10

Internet var nere hela dagen igår men nu är det back on track precis som jag. Jag är vaken men det är knappt, är hur trött som helst. Och så är jag lite nervös inför både mini-tennisen, som Frida var gullig och anmälde mig till, och hemkunskaps provet. Men det löser sig!
Förhoppningsvis är det fortfarande bara jag och Frida som är deltagande i tennisen!

Fettisdag!

Fettisdagen var det idag! Har lyckats trycka i mig två semlor, resultatet är lite illamående. Jag har bara mig själv att skylla på.
Skolan var som sagt seg, alla tisdagar är sega. Tycker dem har lagt upp vårat schema helt knäppt. Man orkar inte med tisdagar, bara NO, matte och franska. Jag kan åtminstånde glädjas åt att tisdagen är över och att det dröjer en hel vecka tills nästa tisdag.


Issa hade påförslag att alla skulle se allvarliga ut. Tove var den enda som
faktiskt lyckades!

Handskrivit inlägg!


Sitter i skolan

Just nu sitter jag i skolbiblioteket och inväntar att fysik lektionen ska börja. Kul. Tisdagar är verkligen min hatdag.
Tur att jag ljög för Jesper och sa att jag hade lagt tillbaka hans iPod när jag i själva verker lyssnar på den just nu. Ibland är jag snäll. Robert Pattinson får rädda min dag.

07:18

Ännu en mycket trevlig och spännande dag väntar idag. Det skulle lika järna kunnat gått fem veckor sedan lovet, jag hade ändå varit lika trött på skolan redan.

Kom ihåg lista

Det känns som jag skulle kunna göra en jättelång lista över vad som måste göras denna veckan. Men jag har lyckats förkorta ner den till det viktigaste bara!

♥ Köpa ny foundation.
♥ Göra klart Skönhetslit. arbetet.
♥ Skriva min CV.
♥ Plugga till HKK provet.
♥ Bleka håret.

Det är dem fem sakerna som känns viktigast denna veckan. Men som sagt, listan skulle kunna göras lååååång,

07:45

Skolan börjar idag. Jippie. Jag ser verkligen inte fram emot det, skulle helst vilja sova hela dagen idag, mår inte alls bra.
Något mer som börjar idag är min inte-ha-foundation-på-hela-veckan vecka. Ska se om min hy blir bättre av det.


My Salvation


Detta kommer rädda min kväll/natt. Nu ska jag starta Twilight, jag har
beräknat att den kommer vara klart exakt 01:53.

Trötter

Jag är verkligen helt slut. Är jättetrött, vilket är bra. Då kommer jag inte ha några problem med att somna ikväll. Fast det betyder inte att jag kommer ha lättare att komma upp imorgon.
Körde verkligen hårt på gymet.
Nu resten av kvällen ska jag göra ansiktsmask och bädda sängen, sedan ska jag kolla på någon bra film och äta mörk choklad!

Sunday!

Snart ska jag åka in till gymet och köra ett stenhårt pass! Ska bli skönt. Har inte gymmat sedan i tisdags och det känns verkligen som hundra år sedan.
Sedan ska det också bli trevligt att träffa Emilia, har inte träffat henne på tusen år! Har saknat henne grymt mycket.

VARGAR!

Måste bara tilläga en sak.
D E T  F I N N S  V A R G A R  I  S T E N H U G G E R I E T  D Ä R  J A G  B O R !


Jag är bra på att vara trevlig!

Jag känner mig inte så pigg just nu, jag vaknade antagligen på helt fel sida idag. Tycker synd om dem som ska umgås med mig, haha, men ska försöka vara trevlig. Jag burkar vara bra på det?
Är verkligen sjukt trött, somnade inte förens vid tre tiden inatt. Jag måste ha något sömnproblem eller något liknande, jag kan verkligen inte somna.

When a stranger calls..

Har sett fyra grymma filmer på raken nu.
Igår såg jag När Lammen Tystnar och En Geishas Memoarer. Och nu idag har jag sett Twilight och When A Stranger Calls. Den jag såg precis var så grymt läskig. Det var verkligen en utav dem läbbigaste filmer jag någonsin har sett.

Den handlar om en barnvakt som får en massa märkliga telefonsamtal då hon sitter barnvakt åt ett pars barn i deras hus. Polisen spårar samtalet och det kommer inne ifrån huset.
Jag rekomenderar den verkligen. Nu hoppas jag bara på att jag kommer kunna sova utan att vakna stup i kvarten utav mina paranoida tankar.

KENT 21/2-08

 
Tänk vad ett år går snabbt. Det känns precis som om det var igår jag stog
och skrek längst fram på Kent. Då var jag lycklig. Jag skulle kunna ge
nästan vad som helst för att återuppleva den känslan jag kände då. Det var
så fint. Jocke var så fin. Allt var fint.
Gud vad jag vill tillbaka. Det var en fin dag, Verkligen.

KENT ÄR K Ä R L E K.

Du är bra

 
V
ad jag har längtat efter Issa. Har inte träffat henne på över en veckan. Men idag så kom hon hem till mig, först gick vi ner och åkte lite skridskor, men det var så himla kallt.
När vi kom hem fixade vi tea sedan har vi tittat på Twilight. Jag kan inte förstå att hon inte har sett den ännu. Jag har själv sett den mer än tjugo gånger redan.
Issa är bra. Hon förstår det sanna med Pedward Cnullen!


I väntan på...

Sitter framför TV:n och väntar på finbesök. Issa ska komma hit och vi ska antagligen ner och åka skridskor och fota lite, tror jag.
Just nu visas en dokumentär om den flickan som föddes utan ansikte. Jag tycker det är jättehemskt. Hur kan det bli så?
Det är i alla fall intressant att se hur det går framåt för läkarna och hur flickan faktiskt får ett ansikte. Tur att läkare är så pass duktiga nu.

Jag får inte nog av Twilight

Jag sitter just nu och hoppas på att jag kommer vakna till ännu en vinterdag imorgon, för i så fall blir det Oskarström för lite skridskoråkning samt hockeyspel. Trevligt.
Och nu såhär på kvällskvisten hade jag tänkt se på Twilight. Jag somnar alltid på den scenen när han kommer och räddar henne i Port A. Så därifrån ska jag se den. Och jag ska se hela!
Jag får verkligen inte nog utav Twilight.

Jag blev föresten inbjuden till en grupp på Facebook. "Edward Cullen är överskattad". Självklart tackade jag NEJ!

Pulkaåkning


H
ar precis kommit in efter lite pulka åkning med Lucas.

Snööö

Nu är jag hemkommen från stan.
Det gick bra att fixa bankkontot, dess värre blev mitt ID foto så himla fult. Jag kommer aldrig visa det för någon om det absolut inte är nödvändigt. Efter banken gick jag, mamma och Lucas och fikade på Broktorpsgården. Där är jättemysigt.
Nu ska vi ut i snön och åka pulka och jag ska ta lite foton. Jag blev jätteförvånad imorse när jag vaknade och möttes av ännu en vinterlands dag med massa snö. Jag som trodde att det var dags att börja lägga undan uggsen och dem tjocka vinterjackorna. Men där hade jag fel.

Dagens planer

Sista dagen på sportlovet och dagens planer lyder som så att jag ska snart ta bussen in till stan. Jag ska till banken och fotografen och sedan ta en fika.
Längre än så har jag inte tänkt.

Gamla berömda karlar

 
D
å kan jag äntligen kasta svenskaboken i väggen för den här dagen.
Blev precis klar med min sammanfattning om Gustaf Fröding, och har
tidigare idag skrivit om August Strindberg. Skönt nu har jag bara Selmo
och någon annan karl kvar, men det tar jag någon annan dag.

Ändrade planer..

Egentligen hade jag inte tänkt göra något alls på hela dagen för jag mår inte riktigt hundra. Men sedan slog det mig att vi har ett svenska arbete om skönhetslit., eller jag tror att det handlar om det, så påläst är jag. Jag vet inte ens vad det handlar om. Dem flesta i klassen är klara eller näst intill klara, förutom jag, givetvis har jag inte ens börjat. Jag känner att det börjar bli dags för det.
Så mina planer för dagen blev ändrade.
Idag ska jag göra mitt svenska arbete om vad det nu handlar om.

Hälsoresan?

Äntligen funkar blogg.se. Det bara krånglade en massa igår, trist.

I morse satt jag på bussen redan klockan elva. Jag överträffar både mig själv och andra ibland. Jag åkte i alla fall till simhallen och tränade lite med Madde, hon lärde mig ett och annat, och hon ville verkligen få mig att simma under vatten. Det är verkligen det värsta som finns. Usch. Vatten.
Men till slut lät jag mig själv övertalas. Efter vårat träningspass gick vi hem till Madde och gjorde varmamacker och kollade på två Sälskapsresan filmer. Stig Helmer är verkligen störtskön!

Peppar inför gymmet

Sitter framför TV:n och käkar lite tonfisk pizza med vitlöksås och peppar inför gymmet.
Det känns som om jag inte har varit och tränat på hundra år. Idag har jag även turen att få Madde som träningsälskap, det ska bli trevligt!

Såhär på kvällskvisten

Har precis fikat kaker och druckit tea och kollat på både Sex and The City samt en dokumentär om skönhetsoperation bland tonåringar. Och nu har jag planer på att se Lilja 4-ever.
Har hört att den både ska vara väldigt bra men också mycket hemsk. Ska bli härligt imorgon med ännu en sovmorgon, har sportlov denna veckan, inte för det lär bli så mycket sportande!


Familje utflykt, trevligt trevligt

Det känns som detta är första gången idag som jag sitter ner, det stämmer nog ganska bra.
I förmiddags var jag ute i dryga två timmar, sedan cyklade vi ner och åkte lite skridskor, och efter jag kom hem städade jag undan på rummet lite. Tyckte det behövdes och jag hade inget bättre för mig. Fast. Om jag hade varit smart hade jag pluggat lite, jag lär ändå inte göra det nu i veckan, men ska ändå försöka tvinga mig till att i alla fall läsa lite.

Förut när vi var och åkte skridskor var det jättefint väder och det var lite dimmigt så jag gick ner till havet och tog lite foton. Påväg upp till sjön igen mötte jag en rätt läskig man som sa; Hej, ska vi ta en runda? Vi kan slå följe.
Jag tycker faktiskt det är rätt läskigt fast det var mitt på dagen. Man vet ju aldrig. Hur som helst fräste jag ett nej till honom och blev arg och gick därifrån.
Måste bara påpeka att jag inte åkte så jättebra idag, isen var ju naturlig och inte sådär bra som på ishallen.




Aktiv

Jag känner mig väldigt aktiv.
Först nu har jag varit iväg och delat ut reklam i dryga två timmar och nu ska jag iväg och åka skridskor och spela lite hockey. Och det är jättefint väder!


Min alla hjärtanskväll

Jag har nu kommit hem, välbehållen och trött.
Har haft det trevligt. Först var vi busiga och smet in på högskolan och åkte längst upp. Det var verkligen jättefin utsik över hela Halmstad, blev förvånad. Sedan blev vi ett vuxet lesbiskt par som handlade på maxi och höll varandra i händerna, vi måste sett rätt söta ut för folk tittade.Och självklart hamnade vi i den längsta kön.

Vi lagade jättegod mat. Vegitariskt.
Tänka sig att även jag var delaktig i matlagningen, och jag brände inget. Resultatet blev verkligen jättegott. Bortsett från det har vi bara tittat på Melodifestivalen och bara tagit det lungt.
 




Måste bara tillägga att jag blev minst sagt förvånad när jag
ser två vargar springa över vägen när jag är påväg hem
från bussen och månen är skitstor!

Vuxet!

Nu ska jag snart iväg till bussen för att åka till Madde, sedan ska vi gå och handla, vuxet.
Vi ska handla och laga mat, om jag känner henne rätt blir det hon som gör maten, mina kunskaper är inte tillärckligt bra för henne. Sedan kanske vi åker in till stan och går på bio eller om vi ser på film hemma.
Det blir mysigt.


14 Februari

 
Har precis fikat semlor och kommit fram till att jag faktiskt gillar dem. Sedan
kom jag presic på att det var hela ett år sedan jag såg HIM i Stockholm.
Det känns så himla långt borta.

Frisk och kry?

Nu har jag faktiskt vaknat och lyckats ta mig upp ur sängen.
Jag kan verkligen inte påstå att jag har sovit bra, har fått springa upp var femte minut, känns det som, för att snyta mig. Mitt såntdära nässpray funkade inte, jättekul.
Och jag som hade tänkt åka ner till gymmet och träna lite. Så blev det inte. Får vänta tills jag blir frisk igen.
Jag tror faktiskt jag ska ta en dusch nu och sedan ringa Madde, om inte hon hinner ringa före.

Friday the 13th

Jag har faktiskt drabbats lite grann av fredagen den trettonde oturen nu när jag tänker tillbaka på dagen.
Inga stora saker utan mer små saker. Som i morse fungerade inte vårat vatten på hela morgonen, tur att vi har vatten i kylen! Sedan hade vi matte diagnos och lite andra småsaker i skolan som innebar otur.
Och nu, nyss, när jag skulle hälla upp ett glas Pucko så skakade jag den, då fick den för sig att det var otroligt kul att piffa till min kväll genom att skvätta ut sig över hela köket vilket den gjorde. Och där rök min liter Pucko.

Fast dagen kunde ju varit mycket värre.
Nu hade jag ändå tur. Plus att matte diagnosen gick bra imorse.
Dock finns det en sak som jag aldrig har tur med. Något som heter  K Ä R L E K.

9A's klasströjor!

 
N
u har vi i 9a fått våra otroligt snygga klasströjor. Eller egentligen är dem
skitfula, vilket var meningen.
Det var ett jäkla tjaffs om dessa tröjor, men nu har vi i alla fall fått dem. Vi
har bytat tryck x antal gånger. Skönt att den biten är över. Nu ska vi bara
få våra byxor också, självklart var det fel på dem.
Det roliga med våra extremt fula tröjor är att ingen har lika dana, vi skapade
vårat tryck helt själva. Haha.
Tycker verkligen den är jätteful!

Semletime!

Jag bestämma mig faktiskt för att spara min semla innan.
Så nu ska jag äta den och titta på lyxfällan! Jag förstår mig egentligen inte på hur folk kan tillåta sig själva till att ha så stora skulder?! Borde man verkligen få ta fler lån efter en viss summa?

Förtjust i Simon?!



Min lillebror är söt.
Tidigare idag när vi lekte Pearl Harbor, fick han vara
japanerna. Jag var USA och hade Ben Affleck på mitt
"lag". Lucas skulle ha laget med alla Simonar, och
självklart skulle dem vara elaka.

Sedan nu vid middagen sa han att han hade en ny kompis.
Han hette Simon och var elak.
Jag tror seriöst han tycker om någon Simon, kanske tar
han efter mig?! Haha.
Det konstiga är att jag inte pratar om S när han lyssnar.


Fika dags!

Nu har mina kära mamma anlätt med semlorna.
Mina efterlängtade semlor. Hoppas de är goda, annars blir jag väldigt besviken. Har faktiskt inte ätit en semla på tre år.

Ett övervägande

Nu står jag här fullt påklädd och sminkad, jag övervägde till att göra ett försök och faktiskt gå till skolan.
Fick dess utom ett sms av Frida där det stog kom till skolan ett flertal gånger. Jag gör ett försök, går det inte bra eller något liknande får jag åka hem igen.

SEMLOR

                
                                                                                                                Bild: Google
E
gentligen hatar jag semlor, alldeles för mycket grädde. Men helt plötsligt
utan vidare blev jag jättesugen på en.
Märkligt.

Latare än latast

Hade tänkt försöka ta mig upp ur sängen nu och fixa lite lunch.
Beslöt mig för att stanna hemma idag också, det är inte så värsta kul för jag har inget direkt att göra, men det är lika bra att bli frisk. Helst skulle jag vilja att någon fixade lunch till mig och bar upp det till mig, jag är verkligen latast än latast, men jag får väll ta och gå ner och fixa något sedan gå upp och lägga mig igen.

Vem åker?

Sitter och tittar på Top Model och snorar.
Undra vem som åker. Sam eller Marjourie? Hoppas att Sam får vara kvar.

Allting suger

Finns det något ställe där jag inte har ont?
Jag tvivlar. Huvudet känns som en tickande bomb, det känns som någon som vill jäklas med mig sitter och skär mig i halsen när jag sväljer och jag har riktigt ont i nacken. Måste ha sovit på något konstigt sätt.
Jag har bestämmt mig för att jag inte ens tänker försöka se saker och ting posetiva idag. S tycker jag är läskig, fysikprovet gick åt helvete, seriöst, allt suger verkligen idag. Jag skulle kunna skriva en lång lista till över varför allt suger.

Oskarsström med tjejerna

Då har man precis lagt in en maskin vit tvätt. Hoppas den hinner torka tills imorgon, annars har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Min gardrob känns väldigt tom. Fast egentligen är den inte det, men jag använder ungefär 2% av dess innehåll.

I eftermiddags vid två tiden åkte jag, Emilia och Issa ut till Oskarsström för att åka skridskor.
Har haft superkul, lite synd bara att inte Frida var med. Vi åkte en massa, lite vinligt i början men det gick bättre efter ett litet tag, och vi fikade ett antal gånger och sedan mot slutet spelade vi lite hockey. Riktigt tuffa brudar är vi. Självklart tog vi också en massa foton.
Mycket lyckad dag, tror vi faktiskt har tänkt sikta på att åka ut snart igen, men då ska vi se till att hitta egna klubbor.


I väntan på bussen. Måste påpeka
att jag var först på plats, detta händer
inte ofta.

Vi vart tvunga att gå nästna hela
2km för att komma till isringen, dvs.
vi gick genom hela Oskarström.

Vi gick och vi gick och vi gick. Lagom jobbigt.

Vi fann en busshållsplats. Där vi kollade
avgånger hem. Själv tog man bara
foton, tidtabeller är inte min grejj.

Jag trodde Oskarsström var helt ut,
men dem har ju fakitkst en klädaffär!

SabbarN! Hon bara förstörde min
fina bild..

Mina tuffa skridskorbrudar. De är
snygga posare också, mycket
tuffare än mig.

En avlsutande bild på mig, den
sanna hockeybrudan.
Hade mycket trevligt idag.

Internet var nere hela dagen igår och halva dagen idag, därför har jag inte lagt upp tidigare.

Vilket kalasväder...

Vilket riktigt kalasväder. Eller inte.
Massa snöslask och snöblandat regn. Precis vad jag ville ha för väder idag. Hoppas verkligen det avtar så vi kan åka skridskor, annars kommer jag nog sura hela dagen, för jag hade verkligen sett framemot det.
Dess utom ska jag ge mig ut i detta toppenväder nu och jobba lite. Usch.

Hestra 09

Förra fredagen vart vi i Hestra med skolan.
Jag hade faktiskt tänkt lägga upp bilder från dess, men det har inte blivit av. Så nu när jag sitter här på golvet på mitt rum och inte har något vettigare för mig tänker jag lägga upp dem.


Denna otroligt snygga bild togs
precis när vi hade svängt ut från
skolans parkering, alla var pepp.

Alla var snygga och pepp. Tror jag,
Adam och han som satt jämte mig
var dem enda som hade termobyxor
redan från början. Haha!

Ett av dem sälsynta tillfällen då
både Hampus&Adam är såhär
lugna.

Mange var snygg som vanligt. Även
han hade termobyxor, dock gula.

Emilia tog kort på glidarbackeN när
vi väntade på skidorna, vilket tog
en evighet.

Jag och min frisyr var snyggast och
jag var på topphumör.

Snygg Emilia tog kort på sig själv
medans hon väntade på mig när
jag gjorde mig snygg.

Vi var självklart snyggast i backen. Om
man räknar bort S.

Snyggast, bäst, coolast you name it.
Hade mycket kul denna afton.
Wiho <3

Blogg från Emilia

Sitter hemma hos Emilia nu efter ett hårt pass på gymmet.
Har precis duschat och vänter nu bara på att Emilia ska duscha, sedan ska vi beställa pizza och se på Melodifestivalen. Det skulle inte förvåna mig om jag skulle somna, jag är verkligen helt slut. Det finns inte en enda kroppsdel som inte värker, härligt. Då vet man i alla fall att man har gett järnet!

Imorgon kommer jag också "träna" lite grann. Ska ju ut till oskarström med tjejerna, fast jag vet dock inte hur många vi blir. Men det ska bli trevligt, hoppas bara att vädret tillåter det!

Gymet nästa

Snart ska jag ner till bussen och åka in till gymmet och svettas tillsammans med Emilia.
Det ska blir riktigt skönt. Igår kväll kliade det överallt i kroppen så jag föreslog ett pass på gymmet idag, lyckligtvis hängde Emilia på.
Så nu ska vi ner och lyfta lite vikter, haha.

Oskyldigt dömd

Igår hände något bland det pinsamaste som någonsin har hänt mig.
Jag och Issa blev anklagade för stöld inne på JC. Det hela gick till som så att jag hittade en fin tröjja som jag skulle testa så tog vi samma provrum. Redan då hade jag lagt märke till en man som tittade obehagligt på oss.
När vi var klara lade vi tillbaka tröjan och gick därifrån rätt så snabbt, vi skulle nämnligen träffa Emilia också. När vi står och väntar på bussen kommer den här mannen upp till oss och visar upp sitt väktarlegitimation och påpekar då att vi har stoppat ner något vitt i min väska.

Självklart begärde han att titta i min väska. Och jag började rabbla upp allt jag hade i min väska och frågade därefter om han ville se mina gym kläder.
Kort därpå bad han så hemskt mycket om ursäkt och gick därifrån.
Jag blev verkligen upprörd! Hatar att bli anklagad för sånt som jag inte har gjort. Dess utom hade han ingen rätt att ta oss på torget, antingen måste han stoppa oss inne i affären eller precis utanför, han får inte förfölja oss.


Konfirmationsbild från i somras, se så oskyldiga vi ser ut.

Intensiv dag!

Idag har verkligen varit en intensiv dag.
Först har vi suttit och skrivit Nationella Proven delC i svenska. Det gick faktiskt relativt bra måste jag erkänn, jag är nöjd och jag kunde inte gjort det bättre känns det som. Nu hoppas jag bara på att jag blir godkänd. Föresten använde jag hans namn, och pinsamt nog så, varje gång jag skrev det fick jag fjärillar i magen.

Sedan har jag också varit på gymmat och tränat ett stenhårt pass på lite mer än två timmar och trettio minuter. Både styrka och kondition. När vi var klara bara rann svetten. Det känndes bra, fast ändå äckligt. Kondition är bäst.
Nu hade jag bara tänkt ta det lungt en halvtimme sedan går jag och lägger mig i tid.

Nationella Svenska, del 2

Då vad det dags för Nationella del2 i svenska.
Skrivdelen. Hoppas verkligen den går bra, är redan grymt nervös.
Till min stora fasa upptäckte jag två saker när jag vaknade.
1) Mitt hår stog åt alla håll och kanter, det var verkligen överallt.
2) Det var snö ute.

Snö i skolan innebär självklart snöbollskrig på skolan både inomhus och utomhus. Jag satsar själv på inomhus, det är rätt kallt ute!

Ajöss döda hudceller!

Var precis på Maxi och handlade lite.
Jag köpte en ler-ansiktsmask, ibland måste man variera sig lite, en facescrubb och en rengörsingsgrejj. Nu jäklar ska jag bli snygg inför nationella proven imorgon. Nej, men, vill i alla fall känns mig lite fräsch för en omväxlings skull.
Nu ska jag titta på Top Model, undrar vem som åker ikväll!


Bambi på hal is goes Isprinsessa

Åhhh, det var verkligen super kul att åka skridskor.
I morse kände jag inte alls för det, det var till och med nästan bud på att stanna hemma. Fast jag är glad att jag åkte i alla fall.
Till en början var jag verkligen bambi på hal is och höll ett mycket stadigt grepp om både Frida och Issa, men sedan efter ett tag eller mot slutet förvandlades jag till en isprinsessa. Jag och Frida spelade till och med hockey, och jag ramlade inte en enda gång! Jag tror faktiskt inte ens att jag gjorde bort mig särskilt mycket.

Eller... Jag och Frida gjorde en tabbe. När vi skulle packa ihop allt och ta av oss skridskorna missade vi givetvis våran buss, och nästa buss. Fast vi hade verkligen tur att 9e:s buss väntade. Om den hade åkt hade jag verkligen lackat sönder. Det var trevligt att åka deras buss, men roligare hade det varit att åka med 9a. Alla på bussen vart lama, men jag och Frida livade upp stämningen. Haha.
Har i alla fall haft jättekul idag.
Vi bestämmde oss för att åka ner på söndag och åka lite! Hoppas vi får tag i lite klubbor också.

Har en massa bilder också, såklart!

9a påväg till Oskarsström för lite
skridskorsåkning.
 

Visst började det väldigt vingligt, men
alla är lite rangliga i början? Tur att
jag har vänner som ställer upp!


Vi är de snyggaste av de snygga +
Emilia.


Amanda och jag tar en fika pause,
en fika pause med lite spaning.


Jag och Mange är snygga och posar
järnet!


Klacken! Vi är bra på att hejja på
vårat lag. Vi vann tror jag, eller om
vi kom två:a.


Till slut hittade jag den sanna isprin-
sessan inom mig själv. Jag fick
verkligen klämm på det!

DET KOKAR ÖVER!

Helvete!
Jag står just nu i köket och stressar, ska försöka hinna göra varm oboy,att ta med till skridskoråkningen, sammtidigt som jag är vid datorn och sammtidigt som jag packar ner lite annat.
Det går inte så bra, oboy:en kokade just över. Jättekul, nu har jag det i hela köket... Dess utom måste jag springa ner till bussen snart.
Varför kan jag inte för en gångs skull vara ute i god tid?!

Mina knäppa impulser

Minns inte riktigt om det var igår eller idag som jag fick en impuls att köpa en Coldplay skiva.
Jag tror det var igår. Jag gjorde i alla fall det medans jag väntade på bussen. Samt ett par söta troser.

Jag är faktikst impulsiv. Ibland kan jag få knäppa impulser som riva ut ögonen, äta eld, slå sönder allt på rummet, givetvis försöker jag
att undvika att inte genomföra dessa impulser.
Fast. Någon enstaka gång har jag inte kunnat låta bli. Som öppna bildörren i farten. Det har jag faktiskt gjort. Eller ibland får jag för mig att jag måste slå någon, dess värre blir Issa oftast drabbad av det..

21:21

Nationella idag gick sådär, inte bra och inte dåligt men helt okej.
Fast jag hoppas på att skrivdelen på torsdag går bättre och är lite lättare. Hoppas också att vi får bra ämnen och titlar, tur att vi har en "ledig" dag imorgon med skridskoråkning.
Det ska faktikt bli kul, det har i alla fall varit det dem senaste tre åren.
I övrigt har det inte hänt något särskilt, bortsett från att jag gjorde bort mig igen, men det är ju inte helt ovanligt. Men imorgon, då jäklar, jag tänker verkligen inte göra bort mig då. INTE.

Jag tror jag ska packa lite fika och sånt tills skridskorsåkningen imorgon. Funderar även på om jag ska ta med kamran eller inte.
Det skulle vara himla trist att tappa den.
Men får se. Annars kommer ändå Emilia ta lite bilder.

NATIONELLA I SVENSKA!

Hjälp!
Idag är det Nationella i Svenska. Jag är verkligen jättenervös, sedan mår jag inte helt hundra heller. Det är bara att bita ihop och göra sitt bästa, sedan kan jag ju alltid gå hem efteråt.
Usch, är verkligen jättenervös.

And it's Monday I'm in love

Idag innan svenskan började bestämmde jag mig för att åka hem.
Jag mådde inte riktigt bra. Fast å andra sidan gör jag ju aldrig det, haha, men idag kände jag mig inte alls något vidare. Innan jag åkte med bussen hem sprang jag inom och köpte en stor påse godis, ett par troser och Coldplay skivan  A Rush of Blood To The Head. Lite impulsivt, men jag hade ju ändå presentkort.


Och nu sedan jag kom hem har jag bara degat och ätit godis.
Men imorgon är det Nationella Prov i skolan. Då måste jag verkligen vara pigg och allert. Jag är faktiskt grymt nervös, tur att det inte är skrivdelen imorgon.

GLÖMDE SÄGA ATT JAG ÄR KÄR.
JAG ÄR KÄR.


23:54

Klockan är rätt mycket.
Borde släcka ska till skolan imorgon. Ska bara skriva färdigt alla mina favorit citat ur Twilight, den ska vara lämnade imorgon.

Första Februari

Har chipspåsen i högsta hugg och lyssnar på musik.
Är inne i min äta-hela-tiden period. Vilket jag har en gång i månaden, jag skyller på att jag har mens. För då blir jag sådan. Intressant fakta om mig. Jag vet.

Idag har jag delat ut reklam till 210 hus.
Till en början var det verkligen plågsamt, jag trodde jag skulle lägga mig på marken och skrika. Men efter ett tag då man hade kommit igång gick det hyfsat. Men jag kan verkligen inte påstå att det var kul, fast det känns skönt nu efteråt. Jag fick ju även en tre och en halvtimmes promenad. Så nu slipper jag gymma på söndagar också.
Imorgon är det skolan igen som vanligt, sedan på tisdag och torsdag är det Nationellaprov i svenska, läsning och skrivning, om jag inte minns fel. Grymt nervös!

Lillebror bli aldrig som jag!

Tog lite bilder på Lucas i förmiddags.
Jag bad honom se söt och glad ut. Resultatet kan diskuteras, haha. Tror inte riktigt han har förståt själva grejen med att se glad ut, han ser tillmesta dels läskig ut då.







200!

Detta är faktiskt mitt 200:e inlägg!
Stolt.
Nu ska jag iväg och göra mig själv mera stolt. Ska nämnligen ut och dela ut reklam till hela 210 hus. Det är inte lite det, hoppas verkligen det är värt det annars kommer jag sura hela veckan.

RSS 2.0