Chris de Kök!

Imorgon har vi studiedag, mysigt. Ska bli skönt att sova längre och kunna ligga och läsa utan att bry sig om att skolan börjar.
Emilia och jag ska faktiskt ut en sväng till stallet och imorgon ska jag ta med min kamra! Känns otroligt onödigt att bara låta den ligga hemma och samla damm. Så imorgon blir det lite häst bilder på min busflicka, som mår mycket bättre, men hon ska få vila nu när det är så ruskigt kallt. I vår ska vi minsann vinna över Emilia och Vanda som vi gjorde sist ute i skogen. Längtar!
Idag hittade jag faktiskt Uggs, äkta. De var rätt dyra 999kr inte ett öre mindre så olyckligtvis blir det inte de. Synd för dem är jäkligt sköna, och jag behöver dem!!! Fast jag överlever nog utan de också.
Vem vet, kanske köper ett bar mossgröna fodrade gummistövlar.
Nu ska jag titta på Chris de Kök och sedan på Prision Break!
Har också glottat på Miami Ink, jag vill vill vill tatuera mig. Helst skulle jag vilja att Chris Garver gjorde det. Det som jag helst av allt vill göra kommer göra jätteont och då vill jag ju självklart ha min hjälte som tatuerare!!!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Du kan inte vinna över Wanda å mej! bara om du gör sånna oväntade skeningar så jag börjar skratta så jag nästan ramlar av xD

2008-12-01 @ 16:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0