Mitt skrivbord

Idag har jag något som jag kan vara stolt över, jag har nämnligen simmat en kilometer på trettio minuter! Det är jättebra, det tyckte även min gympalärare.
I övrigt har det inte hänt särskilt mycket, förumtom att det närmar sig JulShowen08! Hoppas verkligen det går vägen, annars blir vi inte glada, vi har lagt ner jättemycket tid. Jag är faktiskt riktigt spänd på att splea James Bond, hihi. Issa rapoterade idag att de hade jobbat duktigt på träningen medans jag var och simmade, kul att höra!
När jag kom hemifrån skolan idag blev det till att jobba på svenska citatarbetet dirket, är fortfarande inte helt jätteklar men fixar det senare! Jag har lite sådär dåligt samvete för jag åt nästan en hel choklad helt själv i eftermiddags.Usch.
Till middag idag gjorde jag fiskpinnar och pommes! Mums! Mamma var inte hemma så åt det och kollade på My Super Swett Sixteen! Ge mig deras liv, seriöst skulle göra nästan vad som helst.
Idag berättade jag även en sak som jag drömde om inatt, fortsättning foljer imorgon, då ska jag se Issa och Tove en detaljerad beskrivning av det hela. Om de ens vill höra!? Tror knappast det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0