TGI Friday!

Från att inte ha orkat gå upp i morse till att ha haft en bra dag. Kände imorse att jag verkligen inte orkade, men jag lyckades ta mig upp ur sängen undvika speglen och sätta på mig lite smink, då kände jag mig som ny igen.
Skolan var rätt bra, fast på matten tränade vi inför nat.proven, riktigt svårt. Hoppas bara att det går bra i vår. Gjorde även läsförståelse i engelska, det gick nog hyffsat.
Sedan fick jag veta vad jag fick på hörförståelsen, det gick toppen, alla rätt!
Och nu så har jag nästan helt bestämmt mig för att jag ska med till Paris i alla fall, ska prata med päronen i helgen. Nog om skolan!
Vid två tiden skulle Madde möta mig utanför brunnsåker, tror faktiskt hon glömde, men tillslut kom hon ner! Iiiiiih, har inte träffat henne på jättelänge! Från brunnsåker gick vi hem till Oliva, trevlig tjej, Maddes kompis och pluggade lite, åt nudlar och bullar!
Och kvällen spenderade jag hos Madde, vi åt också nudlar med grönsaker, mums! Vi kollade på HIM dvd:n, King Kong och Running Scared. Running Scared är jättebra, verkligen, bästa action filmen jag har sett. Fast den är sorglig, se inte den med mig! Jag börjar bara gråta.
Klockan är snart tolv, ska upp tidigt imorgon, ska möta Issa stan vid tolv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0